Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δημήτρης Γεωργαλάς: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα την υπόθεση Λιγνάδη παρόλο που παίζαμε μαζί»

Δημήτρης Γεωργαλάς: «Έπαθα σοκ όταν έμαθ...

Ο Πατρινός ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση Λιγνάδη και στη συνεργασία τους

Ο Πατρινός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην υπόθεση Λιγνάδη και στη συνεργασία που είχε με τον ηθοποιό - σκηνοθέτη. Ακόμα, δήλωσε πως είναι αφελές κάποιοι να νομίζουν ότι ο χώρος του θεάτρου είναι ένας διεφθαρμένος χώρος.

 
«Με τον Λιγνάδη συνεργαστήκαμε την προηγούμενη χρονιά στον "Οιδίποδα Τύραννο", δεν είχα αντιληφθεί τίποτα. Σοκαριστήκαμε όλοι όταν ακούσαμε όλα αυτά, πάθαμε σοκ. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος γνώριζε, αλλά ειλικρινά εγώ είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι. Ήταν μια περιοδεία που κύλησε ομαλά, με την κούρασή της, με τις παραστάσεις της, τελειώσαμε, είπαμε γεια και ο καθένας πήγε σπίτι του» δήλωσε, αρχικά, ο ηθοποιός.


Και συνέχισε: «Είναι πολύ κακές οι γενικεύσεις. Δεν σημαίνει ότι επειδή αποδόθηκαν κατηγορίες, επειδή άνοιξαν στόματα, που κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έγινε και πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε για πράγματα που είναι προσβλητικά για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι. Καλό είναι να μιλάμε γι’ αυτά και να μην φοβόμαστε ότι κάποιος θα μας καταστρέψει. Είναι τεράστιο λάθος για τον κόσμο να θεωρεί ότι ο χώρος του θεάτρου είναι ένας τελείως διεφθαρμένος χώρος».

«Η αναγνωρισιμότητα έφερε αλλαγές στη ζωή μου»

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γεωργαλάς μίλησε για τον ρόλο του στο «Σασμό» και τις «Άγριες Μέλισσες», λέγοντας πως η αναγνωρισιμότητα έφερε αλλαγές στη ζωή του πολύ ευχάριστες. Επίσης, είπε πως η εμπειρία του στο θέατρο είναι μεγαλύτερη, αλλά η τηλεόραση τον γοητεύει.

«Μου αρέσει να μου μιλάει ο κόσμος. Δεν το αποφεύγω. Ανταποκρίνομαι πάντα. Είναι μαγικό. Όταν συνέβαινε έπειτα από μία παράσταση, ήταν πάρα πολύ ωραίο γιατί είναι σπάνιο να σε θυμάται κάποιος από ένα θεατρικό έργο. Η τηλεόραση, ωστόσο, είναι ένα άλλο μέσο. Μεγεθύνει τα πράγματα πάρα πολύ και αρκετά γρήγορα. Καθημερινά παίρνω εκατοντάδες μηνύματα στα social media από άγνωστους ανθρώπους. Κάθομαι και απαντάω σε όλους. Είναι κάτι που μου αρέσει. Θεωρώ πως από τη στιγμή που μπαίνεις στο σπίτι όλων αυτών των ανθρώπων, δεν μπορείς να είσαι απαξιωτικός απέναντί τους».

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight