Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου Γ. Διακοσταμάτης ξεναγήθηκε στις καρναβαλικές εγκαταστάσεις της Πάτρας

Ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου Γ. Διακοστα...

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς, Ήρα Κουρή εκδήλωσε την πρόθεση της για συνεργασία & υποσχέθηκε την συνδρομή της ΚΕΔΗΠ σε όποιες καρναβαλικές δράσεις γίνουν στο όμορφο νησί της Σάμου

Στο πλαίσιο επίσκεψής του στην πόλη της Πάτρας, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Αρωγής και Πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Σάμου Γιώργος Διακοσταμάτης είχε συνάντηση με την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ – Κοινωφελούς Επιχείρησης, Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ τον ξενάγησε στο κτιριακό συγκρότημα των Παλαιών Σφαγείων στην Ακτή Δυμαίων καθώς και στην έκθεση των βραβευθέντων μελετών για το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας που φιλοξενείται από 1/10/2021 στην αίθουσα εκδηλώσεων Κ4. Στην συνέχεια επισκέφτηκαν το χώρο του Καρναβαλικού Εργαστηρίου, στο Πετρωτό.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και τεχνογνωσίας σε σχέση με το Καρναβάλι κάθε τόπου (Πάτρα-Σάμος). Ταυτόχρονα αποτέλεσε μια ευκαιρία να ενημερωθεί ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού για το νέο εγχείρημα της πόλης της Πάτρας, δηλαδή την δημιουργία του νέου πολιτιστικού πολυχώρου με επίκεντρο το Καρναβάλι και τον Καραγκιόζη στα Παλαιά Σφαγεία.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Ήρα Κουρή εκδήλωσε την πρόθεσή -διάθεσή της για συνεργασία και υποσχέθηκε την συνδρομή της ΚΕΔΗΠ σε όποιες καρναβαλικές δράσεις θα σχεδιαστούν και θα γίνουν στο όμορφο νησί της Σάμου.

Η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ. Διακοσταμάτη ήταν πολύ θετική, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις