Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι απαντά η ΔEYAΠ στην καταγγελία για τον κρουνό στην περιοχή των Συχαινών

Πάτρα: Τι απαντά η ΔEYAΠ στην καταγγελία...

Όπως αναφέρεται, η ΔΕΥΑΠ δεν έχει αρνηθεί την τοποθέτηση του συγκεκριμένου κρουνού

Στην επώνυμη καταγγελία πολίτη της Πάτρας την οποία φιλοξένησε το thebest.gr με τίτλο «Πάτρα: Όταν η ΔΕΥΑΠ αρνείται να τοποθετήσει Πυροσβεστικό κρουνό, τον οποίο ενέκρινε η Πυροσβεστική», αναφέρεται με απάντησή της η ΔΕΥΑΠ, την οποία υπογράφει ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ύδρευσης  Δημήτρης Στεργιόπουλος. 

"Ως Διευθυντής της αρμόδιας  Διεύθυνσης Ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ σας ενημερώνω ότι η ΔΕΥΑΠ δεν έχει αρνηθεί την τοποθέτηση του συγκεκριμένου κρουνού. Όπως σε κάθε περίπτωση όταν ζητά η Πυροσβεστική Υπηρεσία την τοποθέτηση ενός κρουνού, ή τον τοποθετούμε στο συγκεκριμένο σημείο αν είναι εφικτό ή εμπεριστατωμένα αντιπροτείνουμε κάποια άλλη θέση και από κοινού αποφασίζουμε με βάση κάποια κριτήρια.

Ενδεικτικά κριτήρια, είναι η διαθεσιμότητα δικτύου στο σημείο, η πίεση του δικτύου οι πλησιέστεροι κρουνοί, η προσβασιμότητα πυροσβεστικών οχημάτων, η μη παρεμπόδιση κυκλοφορίας κατά τον ανεφοδιασμό των οχημάτων στην συγκεκριμένη θέση (κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει εγκλωβισμούς)  και πολλά άλλα.

Αυτή η διαδικασία λοιπόν, για τον συγκεκριμένο κρουνό είναι σε εξέλιξη με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και περιμένουμε την έγκριση της οριστικής θέσης. Όπως φαίνεται και στο έγγραφο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το οποίο δημοσιεύσατε, αναφέρει ότι οι συντεταγμένες είναι ενδεικτικές.

Η ΔΕΥΑΠ σε άμεση και εξαιρετική συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία διαχειρίζεται ένα πλήρες δίκτυο περίπου 400 Πυροσβεστικών Κρουνών".

Δείτε ΕΔΩ την επώνυμη καταγγελία που έγινε στο thebest.gr και η οποία συνοδεύεται από όλα τα αντίστοιχα  έγγραφα τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις