Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εξιτήριο για τον μικρό Φώτη από τη ΜΕΘ - Τι ρώτησε και τι δώρο ζήτησε- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Εξιτήριο για τον μικρό Φώτη από τ...

"Πάντα τέτοιες μέρες είμαστε χαρούμενοι" σχολιάζει ο Ανδρέας Ηλιάδης μιλώντας στο thebest.gr

Η ώρα του εξιτηρίου για τον μικρό Φώτη έφτασε. Το παιδί τραυματίστηκε στα καρτ στις 19 Σεπτεμβρίου και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ από την οποία λαμβάνει εξιτήριο. Ο μικρός βγαίνει νικητής και η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς και συγκίνησης για την οικογένεια και τους φίλους αλλά και για τον γιατρό της ΜΕΘ Ανδρέα Ηλιάδη και όλο το προσωπικό που τον περιέθαλψε. "Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλα. Με ρώτησε πώς έγινε και είμαι εδώ. Του εξήγησα ότι έγινε ένα ατύχημα" είπε ο πατέρας του μικρού Φώτη.

Ο μικρός θα πάρει το "δίπλωμά"του κατά την έξοδό του από τη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ αλλά και το δώρο του. "Πάντα τέτοιες μέρες είμαστε χαρούμενοι" σχολιάζει ο κ. Ηλιάδης μιλώντας στο thebest.gr.

Ο πατέρας από την πλευρά του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στο ιατρικό και λοιπό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ. Όσον αφορά στα δώρα ο μικρός ζήτησε, όπως είπε ο πατέρας του, ένα πιστόλι. Είπε μάλιστα πως το παιδί έχει τους γιατρούς που τον φρόντισαν σαν δεύτερη οικογένεια.

Ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝΠ κ. Μπάκος είπε ότι είναι μια πολύ μεγάλη μέρα η σημερινή και ευχαρίστησε την εξαιρετική ομάδα της ΜΕΘ Παίδων κι ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Ηλιάδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις