Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Την Τετάρτη live στην Πάτρα η Μαρίζα Ρίζου

Την Τετάρτη live στην Πάτρα η Μαρίζα Ρίζου

Έρχονται και τα Υπόγεια Ρεύματα για μία συναυλία την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021 στο θεατράκι στη Μαρίνα

Ευνοϊκή θεωρείται η περίοδος που διανύουμε για μουσικά live κι έτσι στην Πάτρα αυτές τις μέρες έχουν προγραμματιστεί αρκετές συναυλίες. Απόψε Τρίτη 28/9 στα Παλαιά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων, στις 21.30 θα εμφανιστεί ο αγαπητός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Φοίβος Δεληβοριάς (οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00). Ακολουθεί την Τετάρτη 29/9/2021 επίσης στα Παλαιά Σφαγεία η Μαρίζα Ρίζου στις 21.00.

Μετά από έναν μουντό χειμώνα, τόσο διαφορετικό από όλους τους προηγούμενους, δεν υπάρχει καλύτερο αντίδοτο από την καλοκαιρινή συναυλία της Μαρίζας Ρίζου, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.!

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια υπόσχεται ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με αγάπη και τρέλα, γεμάτο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, διασκευές, πρόζα, αστείρευτη ενέργεια και φυσικά διάδραση.

Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια, στο Μηδέν, στο Καίγομαι και στο Ζητάτε να σας πω, αλλά βέβαια και στο Πετάω, στο Πάμε μια βόλτα, στο Είναι μικρή η ζωή,  όπως και στα πιο καινούρια Κάποιος να με σύρει, Πάμε πιο πέρα και Πόσο Βλάκας.

Ένα ξεχωριστό live την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, στις 21:00 με τα εισιτήρια στην προπώληση μέσω viva.gr να κοστίζουν 13 ευρώ.

Για τη συνέχεια έχουμε στην περιοχή της Πάτρας ένα ακόμη προγραμματισμένο μουσικό live, αυτή τη φορά με πιο ροκ διάθεση.

Το γκρουπ Υπόγεια Ρεύματα θα εμφανιστεί ζωντανά αυτή την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021 στο Θεατράκι στη Μαρίνα της Πάτρας.

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που καταφέρνει να ξεπερνάει συνεχώς τα μουσικά της όρια και να δημιουργεί την απόλυτη live ατμόσφαιρα σε κάθε συναυλία, θα είναι εδώ στην Πάτρα την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Τα Υπόγεια Ρεύματα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει διαρκώς μορφή στα 25 χρόνια της πορείας του, παραμένοντας πιστός στις μουσικές και κοινωνικές του αρχές. Τα 7 τελευταία χρόνια το συγκρότημα, ως τρίο, με τον Γρηγόρη Κλιούμη (φωνή & κιθάρα), τον Τάσο Πέππα (τύμπανα & φωνητικά) και τον Νίκο Γιούσεφ (μπάσο & φωνητικά) έχει εξελίξει δυναμικά τον ήχο του, δίνοντας ασταμάτητα συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο και φεστιβάλ, αποδεικνύοντας γιατί παραμένει ένα από τα σημαντικότερα και πιο επίκαιρα συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής.

To ηχητικό αποτύπωμα αυτών των επτά ετών είναι η νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η Γη που αφήνω» που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες ψηφιακά, σε cd και συλλεκτικό βινύλιο από το Ogdoo Music Group. Με το νέο τους δίσκο κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού αλλά και των κριτικών που τον χαρακτήρισαν ως μια από τις καλύτερες δουλειές όλης της διαδρομής τους αλλά και ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα άλμπουμ της χρονιάς. 

Ένα χρόνο μετά τις τελευταίες τους εμφανίσεις επί σκηνής, τα Υπόγεια Ρεύματα επιστρέφουν λοιπόν δυναμικά σε αυτό που αγαπούν περισσότερο, στις συναυλίες. Ο ξεσηκωτικός ήχος του τρίο εμπλουτίζεται με την προσθήκη του φίλου και συνεργάτη τους Τηλέμαχου Μούσα, στις κιθάρες, που συμβάλει καθοριστικά στο ηχητικό αποτέλεσμα.  

Με ένα ηλεκτρικό σετ που περιλαμβάνει τα νέα αλλά και τα παλιά αγαπημένα τους τραγούδια, τα Υπόγεια Ρεύματα στήνουν τη δική τους γιορτή που είναι γεμάτη ένταση, ποίηση, ειλικρίνεια και συναισθήματα και αυτό το αίσθημα γιορτής θα μεταφέρουν στο live τους στην Πάτρα.

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 13 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: viva.gr, Το θρανίο, Η Γωνιά του βιβλίου, Discover your way.

*Τέλος για τους λάτρεις της γνήσιας λαικής μουσικής διασκέδασης, απ’ όσο είδαμε από αφίσες και διαφημιστικά banner σε κεντρικά σημεία της πόλης, αυτό το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 το βράδυ θα έρθει στην Πάτρα για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση ο Νίκος Μακρόπουλος στο κέντρο Αστέρια Live.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture