Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρόδος: Το σατανικό άλλοθι του 42χρονου για να μην τον συλλάβουν

Ρόδος: Το σατανικό άλλοθι του 42χρονου γ...

Ο δράστης και αυτόχειρας σύμφωνα με καταγγελία φέρεται να σχεδίαζε άλλοθι για τη δολοφονία της Δώρας

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον δράστη της εν ψυχρω δολοφονίας της Δώρας στη Ρόδο. Ο δολοφόνος είχε ζητήσει από έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών πριν λίγες ημέρες να αλλάξει την ώρα στο καταγραφικό των καμερών ασφαλείας ώστε να καταφέρει να έχει άλλοθι.


Την ίδια στιγμή ο θείος του δράστη προκαλεί με τις δηλώσεις του ενώ η πρώην σύντροφος του 42χρονου δηλώνει πως θα ήταν στη θέση της Δώρας εάν δεν είχαν χωρίσει.

Ο 40χρονος προσπαθούσε να σκηνοθετήσει άλλοθι για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του στη Ρόδο. Για να το καταφέρει σχεδίαζε να αλλάξει τις ώρες στο καταγραφικό μηχάνημα των καμερών ασφαλείας που διέθετε, έτσι ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεται σε άλλο σημείο.

Για αυτό το λόγο είχε απευθύνει σε έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 
«Με είχε πάρει τηλέφωνο να του διορθώσω υλικό από κάμερες ασφαλείας. Αρχές Σεπτεμβρίου ήθελε να κάνει το καταγραφικό να το βάλει σε άλλο χρόνο και σε άλλη ώρα δύο μέρες πιο μπροστά και να δείξει ότι έχει άλλοθι», καταγγέλει ο τεχνικός.

 
Ήθελε να ελέγχει τις αναρτήσεις

Σε άλλο σημείο της επικοινωνίας τους ο δολοφόνος της Δώρας ξεκαθάρισε πως θέλει να ελέγχει πλήρως τι αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 31χρονη καθηγήτρια.

Κηδεύτηκε ο 40χρονος δολοφόνος της άτυχης Δώρας
Λίγο πριν τη κηδεία της άτυχης Δώρας στη Ρόδο το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον δολοφόνο της που αφού τη σκότωσε με καραμπίνα έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες συγκεντρώθηκαν στη Ρόδο για να πουν το τελευταίο αντίο στον 40χρονο άνδρα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Αδιανόητες δηλώσεις από τον θείο του δράστη
Λίγες ώρες πριν την κηδεία της αδικοχαμένης Δώρας ο θείος του δράστη και αυτόχειρα προκάλεσε με τις δηλώσεις του.

«Η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε «α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου» και τέτοια», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο θείος του δράστη της δολοφονίας της εκπαιδευτικού στην Ρόδο, είπε ακόμη ότι «το παιδί δεν είναι το τέρας που το παρουσιάζουν. Λένε για ένα σπίτι πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά το σπίτι που λένε είναι το σπίτι της πρώην γυναίκας του».

«Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με την σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος». Όπως προσέθεσε ο θείος του δολοφόνου και αυτόχειρα, «Για να φτιάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα».

Καταλήγοντας σημείωσε πως «δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη». Στο άκουσμα της συνέντευξης του θείου, η πρώην σύντροφος του δολοφόνου, είπε ότι η ίδια «είχε ενημερώσει την οικογένεια του δράστη για την κακοποιητική συμπεριφορά του και ότι χρειάζεται να τον παρακολουθήσει ψυχολόγος» και συγκεκριμένος συγγενής της, της απάντησε «εσύ κοπέλα μου, χρειάζεσαι ψυχολόγο. Ο Κώστας είναι μια χαρά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις