Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H κομψή εμφάνιση της Brigitte Macron στην Αθήνα

H κομψή εμφάνιση της Brigitte Macron στην Αθήνα

Δείτε ΦΩΤΟ

H Μπριτζίτ Μακρόν συνοδεύει τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, για τη σύνοδο των χωρών του ευρωπαϊκού νότου EUMED 9. Η Σύνοδος Κορυφής στο ΚΠΙΣΝ δεν προέβλεπε την παρουσία των συζύγων των ηγετών των χωρών του νότου, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του παρακάθισαν, μετά τις δηλώσεις τους, σε δείπνο και πάλι χωρίς συνοδεία.
Έτσι, η Μπριζίτ Μακρόν ακολούθησε το δικό της -γεμάτο- πρόγραμμα στην Αθήνα και συγκεκριμένα, επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επισκέφτηκε επίσης αργά το απόγευμα το Μουσείο Μπενάκη και ξεναγήθηκε στη μεγάλη επετειακή έκθεση «1821 Πριν και Μετά».

Για την επίσκεψη της στην Αθήνα η πάντα κομψή Brigitte Macron επέλεξε ένα κομψό φόρεμα σε ζωηρή ροζ απόχρωση, με μακριά μανίκια και λαιμόκοψή, ενώ το φόρεμα της με μήκος στο γόνατο συνδύασε με ασορτί μάσκα προστασίας και λευκές, μυτερές γόβες.

Το look της ήταν chic και θηλυκό, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ενώ θα μπορούσε να φορεθεί τόσο σε μια επίσημη περίσταση όσο και στο γραφείο.

 
Όπως φαίνεται σε σχετική ανάρτηση του συλλόγου «Ελπίδα», η Μπριζίτ Μακρόν συνοδευόταν από την σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, με τις δύο κυρίες να γίνονται δεκτές στη Μονάδα από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον κοινό Διοικητή των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. Κυριακού» κύριο Μανώλη Παπασάββα.

Τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας είχαν ετοιμάσει χειροτεχνίες για τις δύο κυρίες αφιερωμένες στη διαχρονική φιλία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία, τις οποίες τους παρέδωσε εκ μέρους των παιδιών η κυρία Βαρδινογιάννη.

 
 
 
 

 
    
 
 
360p geselecteerd als afspeelkwaliteit
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight