Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το τελευταίο τηλεφώνημα πριν φύγει από τη ζωή

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το τελευταίο τηλεφών...

Η τελευταία επικοινωνία πατέρα και γιου.

Μόλις μια ημέρα πριν ο πρίγκιπας Φίλιππος αφήσει την τελευταία του πνοή φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γιο του πρίγκιπα Κάρολο, όπου συζήτησαν για το επικείμενο πάρτι γενεθλίων που του ετοίμαζε η βασιλική οικογένεια.

Αυτό αποκαλύπτει η DailyMail, αυτή έμελλε να ήταν η τελευταία επικοινωνία πατέρα και γιου. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρίγκιπας Κάρολος, προσπάθησε να θίξει το θέμα των γενεθλίων. Σημειώνεται, πως ο Δούκας του Εδιμβούργου θα έκλεινε τα 100 στις 10 Ιουνίου του 2020.

Η βασιλική οικογένεια ήθελε να του ετοιμάσει πάρτι όμως ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν ενθουσιαζόταν με την ιδέα. Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε τον διάλογο που έκαναν: «Συζητάμε για τα γενέθλιά σου». 

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν άκουσε και έτσι του επανέλαβε πιο δυνατά: «Συζητάμε για τα γενέθλιά σου! Και αν πρόκειται τελικά να γίνει δεξίωση!».

Η απάντηση του πρίγκιπα Φιλίππου ήταν σύντομη και καθοριστική: «Θα πρέπει να είμαι ζωντανός για να γίνει κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι;». «Το ήξερα ό,τι θα το έλεγες αυτό», απάντησε ο Κάρολος.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος στο ένα νέο ντοκιμαντέρ του BBC One που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης με τίτλο «Πρίγκιπας Φίλιππος, η βασιλική οικογένεια θυμάται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight