Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Το κορίτσι μου είναι μέσα»: Ο Ben Affleck στο πιο cute βίντεο!

«Το κορίτσι μου είναι μέσα»: Ο Ben Affle...

Περιμένει την αγαπημένη του έξω από ένα βιβλιοπωλείο στο Bronx

Οι Bennifer λοιπόν είναι και Met Gala Official. Πριν λίγες ημέρες το hot ζευγάρι του Ηolywood έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας και έβαλαν φωτιά στα φλας των φωτογράφων με τα βλέμματα και τα φιλιά τους. Χθες το βράδυ βρέθηκαν στο red carpet του ΜET Gala και αντάλλαξαν και εκεί ένα τρυφερό φιλί. Οι δυο τους από τότε που επανασυνδέθηκαν είναι τρελά ερωτευμένοι και σχεδόν αχώριστοι. 

Πάνε κυριολεκτικά παντού μαζί. Και η αλήθεια είναι πως οι υποχρεώσεις της J.Lo είναι πολλές!

Tις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μάλιστα στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει τον Ben Afleck να περιμένει την αγαπημένη του έξω από ένα βιβλιοπωλείο στο Bronx.

Ο Affleck περίμενε έξω από το κατάστημα και όπως ήταν φυσικό, οι paparazzi έσπευσαν στο σημείο. Εκείνος όχι μόνο ανταποκρίθηκε αλλά τους πλησίασε για να συζητήσει και να αστειευτεί μαζί τους.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός, με τους reporters να του κάνουν κοπλιμέντα και να τον ρωτούν για τη σχέση του με την J.Lo, με την αντίδραση του ηθοποιού να είναι πραγματικά ό,τι πιο cute.

O Affleck φορά ένα κρεμ σακάκι και σκούρο μπλε παντελόνι και γελά αμήχανα στο φακό καθώς δείχνει το μαγαζί και λέει «το κορίτσι μου είναι μέσα». 

Όσο για το πόσο η επανασύνδεση του ζευγαριού έχει ενθουσιάσει τον κόσμο, μια ατάκα που ακούστηκε από παρευρισκόμενο προς τον Affleck, τα λέει όλα: «Την πήραμε πίσω!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight