Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών: To όνομα του Γιάννη Βαράκη στο κτίριο Προκλινικών Λειτουργιών του Τμήματος Ιατρικής

Πανεπιστήμιο Πατρών: To όνομα του Γιάννη...

Στις 11 Σεπτεμβρίου η τελετή

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ., στο αίθριο του κτιρίου Προκλινικών Λειτουργιών, θα πραγματοποιηθεί τελετή για την τιμητική μετονομασία του Κτιρίου Προκλινικών Λειτουργιών του Τμήματος Ιατρικής σε Κτίριο Προκλινικών Λειτουργιών «Γιάννη Βαράκη».

Η σχετική απόφαση της Συγκλήτου ελήφθη μετά από εισήγηση του Τομέα Βασικών Ιατρικών Επιστημών ΙΙ, μέλος του οποίου διετέλεσε ο εκλιπών, και πρότασης της Συνέλευσης του Τμήματος, λίγο χρόνο μετά την απώλεια του αγαπημένου Ακαδημαϊκού Δασκάλου Γιάννη Βαράκη, Ομότιμου Καθηγητή Ανατομίας. Σκοπός της απόφασης μετονομασίας του κτιρίου είναι να αποδοθεί φόρος τιμής στον εκλιπόντα αναγνωρίζοντας την ακαδημαϊκή προσφορά  αλλά και την καθοριστική συμβολή του στην ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του Κτιρίου Προκλινικών Λειτουργιών του Τμήματος. 

Η τελετή της μετονομασίας, η οποία δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος λόγω της έξαρσης της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του Ομότιμου Καθηγητή Γιάννη Βαράκη. Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι κείμενες διατάξεις για την δημόσια ασφάλεια, λόγω πανδημίας covid-19, αναφέρει η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις