Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φεύγουν από Πάτρα και πάνε Ναύπακτο για ξενύχτι μετά μουσικής- Η οργή της Εστίασης: "Απαιτούμε τερματισμό των μέτρων για την Αχαΐα!"

Φεύγουν από Πάτρα και πάνε Ναύπακτο για ...

Τι αναφέρει ο ΣΚΕΑΝΑ με ανακοίνωσή του

Η απαγόρευση, τέχνας κατεργάζεται. Ιδίως όταν πρόκειται για τη διασκέδαση. Στην Πάτρα έχουμε εμπειρία από αυτό και μάλιστα μεγάλη.

Κάπως έτσι, έχοντας το know how πολλοί Πατρινοί μετά τα μέτρα για κλείσιμο της εστίασης από τις 12 τα μεσάνυχτα, μπαίνουν στο αυτοκίνητο και πηγαίνουν απέναντι στην Αιτωλοακαρνανία για διασκέδαση δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στη Ναύπακτο η οποία "βουλιάζει".

Πρόκειται κυρίως για άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία αλλάζουν νομό για να πιουν ποτό και να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί καθώς στην Αιτωλοακαρνανία δεν υφίσταται το μέτρο της απαγόρευσης μουσικής στα καταστήματα, ούτε της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τη 1  τα ξημερώματα ως τις 6 το πρωί. Το αποτέλεσμα είναι τα μπαρ της περιοχής να γεμίζουν κόσμο ιδίως τις ημέρες και τις ώρες αιχμής. Την Κυριακή μάλιστα δεν έπεφτε καρφίτσα στην παραλιακή της Ναυπάκτου όπου και λειτουργούν πολλά καταστήματα για ποτό.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της εστίασης στην περιοχή είναι έξαλλοι από το γεγονός ότι ενώ τα μαγαζιά είναι κλειστά από τις 12 και μετά και λειτουργούν χωρίς μουσική, παράλληλα διοργανώνονται άλλες εκδηλώσεις και συναυλίες.

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας με ανακοίνωσή του ζητά τον τερματισμό των μέτρων για την Αχαΐα, αναφερόμενος στο γεγονός ότι την ίδια ώρα που απαγορεύεται η μουσική στα καταστήματά του, πραγματοποιούνται συναυλίες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΑΝΑ

Νιώθουμε αδικημένοι και εξαπατημένοι. 

Βλέπουμε τα μαγαζιά μας να «τιμωρούνται» για ακόμα μια φορά, λειτουργώντας χωρίς μουσική, ενώ την ίδια στιγμή να επιτρέπεται σε όλους τους άλλους χώρους.

 Ο πολιτισμός και η μουσική δεν μεταδίδει τον ιό! 

Στηρίζουμε τον πολιτισμό, στηρίζουμε τις συναυλίες, στεκόμαστε δίπλα στους καλλιτέχνες, τους ηθοποιούς, τους μουσικούς που είναι άνεργοι τόσους μήνες!

Απαιτούμε την ίση αντιμετώπιση της εστίασης. 

ΝΑΙ στα υγειονομικά μέτρα.. ΌΧΙ στον διαχωρισμό. 

Υ.Γ. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Νατάσα Θεοδωρίδου, για τον σεβασμό που έδειξε στον κλάδο και συμμεριζόμενη την αδικία που διαπράτεται, ανέβαλε την συναυλία της. 

Στο μεταξύ, με αναρτήσεις τους στο τους στο facebook πολλοί γνωστοί καταστηματάρχες εστίασης στην Πάτρα κάνουν λόγο για τιμωρία της εστίασης και ποστάρουν εικόνες και βίντεο από εκδηλώσεις και συναυλίες με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Ο Νίκος Μοίραλης αναφέρει μεταξύ άλλων: Η πρώτη μέρα του τοπικού lock down στην Αχαΐα είχε άκρως θετικό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού στην περιοχή μας!
Όλοι οι Πατρινοί πήγαν για ποτό στη Ναύπακτο στις 00:30 που έκλεισε η εστίαση συνεχίζοντας την διασκέδαση τους στον όμορο νομό.
Οι φοιτητές & γενικά οι νέοι μαζεύτηκαν σωρηδόν στα σκαλάκια και στις πλατείες μετά τις 00:30 μέχρι τις πρωινές ώρες.

O Δημήτρης Φάκαλος από την άλλη σχολιάζει Μπορω να πάω στο γήπεδο της Παναχαικής με τους ανεμβολίαστους φίλους μου για να ακούσουμε την Θεοδωριδου, αλλά το Σάββατο που στο ίδιο γηπεδο παίζει Παναχαική-Καλαματα θα μπορούν να πάνε μόνο εμβολιασμενοι?
Ή έχω καταλάβει λάθος?
#δεν_μου_φταινε_οι_συναυλιες

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις