Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Αντζελίνα Τζολί βουτά το κεφάλι της Σάλμα Χάγιεκ σε μια τούρτα! BINTEO

H Αντζελίνα Τζολί βουτά το κεφάλι της Σά...

Ισπανικό έθιμο για τα γενέθλια

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Σάλμα Χάγιεκ  έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους. Εκεί βρισκόταν και η Αντζελίνας Τζολί. 

Οι δύο διάσημες ηθοποιοί που συμπρωταγωνιστούν στην ταινία της Marvel The Eternals, συναντήθηκαν χθες για τα γενέθλια της Σάλμα Χάγιεκ που έκλεισε τα 55.

Η Αντζελίνα Τζολί που έδειχνε πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη, συμμετείχε σε μια παράδοση που ακολουθούν στο Μεξικό. Συγκεκριμένα, στην πατρίδα της Χάγιεκ, ο εορτάζων πρέπει να βουτήξει το κεφάλι του μέσα σε μία τούρτα, η οποία συνήθως είναι ένα αφράτο και κρεμώδες κέικ.

Τήρησε το έθιμο η Σάλμα Χάγιεκ - Η Αντζελίνα Τζολί της βούτηξε το κεφάλι μέσα στην τούρτα

Όπως και έγινε την περίπτωση της Σάλμα Χάγιεκ. Η Αντζελίνα Τζολί και οι υπόλοιπες φίλες της, Σε ένα βίντεο που ανέβασε η Λατίνα ηθοποιός, φαίνεται η Αντζελίνα Τζολί, με τις υπόλοιπες φίλες της εορτάζουσας, να φωνάζουν με ρυθμό «Morbida» που σημαίνει «δάγκωμα» στα ισπανικά.

Η στιγμή που η Αντζελίνα Τζολί βουτά το κεφάλι της Σάλμα Χάγιεκ σε μια τούρτα -Ισπανικό έθιμο για τα γενέθλια

Η Λατίνα ηθοποιός, που όπως φαίνεται, θέλησε με χαρά να τηρήσει τα έθιμα της πατρίδας της, κρατά με το ένα χέρι της τα μαλλιά της ώστε να μην πέσουν μέσα στην τούρτα και σε κάποια στιγμή κάνει νόημα στην Αντζελίνα Τζολί να την βουτήξει μέσα στην τούρτα. Όπως και κάνει, αν και αρκετά προσεκτικά ώστε να μην γεμίσει πολύ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight