Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Μαλλιά που κιτρινίζουν και πορτοκαλίζουν; Ωρα για dark balayage, «σκίζει» στο Instagram

Μαλλιά που κιτρινίζουν και πορτοκαλίζουν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πρόκειται για μια τεχνική, που ενδείκνυται για καστανές και μελαχρινές κόντρα στην αλλοίωση του χρώματος των μαλλιών μετά τις διακοπές

Είναι οι μέρες που τα μαλλιά φαντάζουν ξεθωριασμένα σε τόνους προφανώς αλλοιωμένους από τον ήλιο και τη θάλασσα. Τούφες που κιτρινίζουν και πορτοκαλίζουν σας ενοχλούν με την κουρασμένη τους όψη. Πέρα από τη φροντίδα ενυδάτωσης και γενικής επανάκαμψης με ειδικά προιόντα νιώθετε πανέτοιμες για ανανέωσης της βαφής σας. Η τελευταία τάση επαναφοράς λέγεται dark  balayage και κάνει θραύση ειδικά σε καστανές και μελαχρινές.  Χαρίζει μια διακριτική εσωτερική λάμψη δίχως υπερβολές και «ψεύτικο» αποτέλεσμα. Πρόκειται για εκσυγκχρονισμένες ανταύγειες που δημιουργούνται "ελεύθερα", με το χέρι και δεν εκτείνονται σε όλο το μήκος της τρίχας, σε αντίθεση για παράδειγμα με τα κλασικά highlights που γίνονται με αλουμινόχαρτα (και ξεκινούν από τις ρίζες μέχρι τις άκρες).Οι hair experts τις σχηματίζουν απαλά προς τα κάτω σε ένα «κρεσέντο» που σπάει τη μονοτονία της συμβατικής βαφής . Αυτή η τεχνική έχει γεμίσει το Instagram διεθνώς το τελευταίο διάστημα.

Eιδικά φέτος που από το φθινόπωρο η μόδα θέλει τα μαλλιά να μακραίνουν το παιχνίδι μέσα στην κώμη αναδεικνύεται πολύ περισσότερο. Δεν θέλουμε πια να δείχνουμε καλιφορνέζες αλλά κομψές ιταλίδες με εκλεπτυσμένο office look. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View