Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η κουβέντα του Νεκτάριου Φαρμάκη με την 12χρονη κόρη του για τον covid, η ατάκα της και η απόφασή της να κάνει το εμβόλιο

Η κουβέντα του Νεκτάριου Φαρμάκη με την ...

Τι είπε η live διαδικτυακή εκδήλωση του thebest.gr για τον εμβολιασμό

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση που έδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης χαιρετίζοντας την live διαδικτυακή εκδήλωση του thebest.gr και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τον εμβολιασμό στην οποία δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να απευθυνθεί στους ειδικούς, για να λυθούν οι όποιες απορίες σχετικά με το εμβόλιο.

Ο κ. Φαρμάκης είπε ότι είχε ετοιμάσει να πει άλλα στον χαιρετισμό του, αλλά αποφάσισε να καταθέσει και μια προσωπική του εμπειρία η οποία έχει το δικό της ηχηρό μήνυμα και αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο Περιφερειάρχης, η δωδεκάχρονη κόρη του, τού έπιασε την κουβέντα για τον κορωνοϊό και τον εμβολιασμό και του είπε τους προβληματισμούς της. «Φοβάμαι πολύ περισσότερο από αυτό που θα συμβεί εάν δεν το κάνω και κολλήσω τον ιό» του είπε και μόνη της αποφάσισε να προχωρήσει στον εμβολιασμό της, κάτι που ήδη έχει κάνει. Ο μπαμπάς Νεκτάριος Φαρμάκης μάλιστα είπε ότι θα πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά που το έχουν ανάγκη να ψάχνουν μόνα τους, να ενημερώνονται σωστά και να αποφασίζουν για τη ζωή και όχι να τα οδηγούμε σε λάθος δρόμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις