Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αυτή ειναι η φανταστική αφίσα της ταινίας για τη ζωή της Diana

Αυτή ειναι η φανταστική αφίσα της ταινία...

Spencer, με την Kristen Stewart

Το πρώτο poster του Spencer με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart που υποδύεται – ποια άλλη; - τη Lady Di,  έφερε στην εβδομάδα μας το drama που έλειπε. 

Μπορεί να είχαμε δει φωτογραφίες και να είχαμε μείνει έκπληκτοι από την ομοιότητα της ηθοποιού με την πραγματική πριγκίπισσα, όμως τώρα ερχόμαστε σε επαφή με το όραμα του σκηνοθέτη, Pablo Larraín, για την ταινία. Παρουσιάζει το πιο «κρίσιμο Σαββατοκύριακο» της ζωής της – εκείνο που συνειδητοποίησε πως ο γάμος της με τον Charles είχε τελεώσει οριστικά. Ήταν αδύνατο να σωθεί, παρά τις προσπάθειές της.
Στην αφίσα, η Kristen Stewart είναι συντετριμμένη. Κρύβει το πρόσωπο στα χέρια της και έχει κουλουριαστεί, γεμάτη απελπισία για όσα της συμβαίνουν.

«Ο γάμος της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Charles είχε από καιρό παγώσει», διαβάζουμε στην περιγραφή της ταινίας. «Παρά τις φήμες για παράνομους δεσμούς και διαζύγιο, στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Βασίλισσας επικρατούσε ειρήνη. Η Diana ξέρει το παιχνίδι. Αλλά φέτος, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture