Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κωνσταντίνος Μπουρδούλης: Γιατί εμπιστεύομαι την επιστήμη

Κωνσταντίνος Μπουρδούλης: Γιατί εμπιστεύ...

Δημόσια τοποθέτηση σε μια κρίσιμη υγειονομικά περίοδο

Τους λόγους για τους οποίους εμπιστεύεται την Επιστήμη σε όλα τα επίπεδα εξηγεί  ο Κωνσταντίνος Μπουρδούλης, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, με ανάρτησή του στο facebook, στη σελίδα της ομάδας "Πάτρα η πόλη της καρδιάς μας". Μάλιστα φέρνει ως παράδειγμα τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας την οποία παρακολούθησε μέσω της επαγγελματικής του διαδρομής στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Τοποθετείται δημόσια καθως όπως αναφέρει του ζητήθηκε. Εξάλλου διανύουμε μια κρίσιμη υγειονομικά περίοδο.

Τι έγραψε:

Έζησα (υπηρέτησα και για πολλά χρόνια δίδαξα) την εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών. Από το χειροκίνητο μεταλλάκτη με τις τηλεφωνήτριες, την αναλογική και ψηφιακή τεχνολογία, έως την τηλεϊατρική. Έζησα μια τόσο τεράστια εξέλιξη, που ούτε καν μπορούσα να διανοηθώ. Όλα αυτά, στο δικό μου τομέα των τηλεπικοινωνιών, έγιναν αποκλειστικά και μόνο από ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. (Διαφορετικά ακόμη θα επικοινωνούσαμε με σήματα καπνού, όπως την εποχή του Τρωϊκού πολέμου.)
Αν ρίξουμε μια ματιά γύρω μας, θα δούμε ότι χάθηκαν, σε πολύ μεγάλο βαθμό, οι Κουτσοί, οι Τυφλοί, οι ανάπηροι από πολιομυελίτιδα,…… και αυξήθηκε ο μέσος όρος αλλά και η ποιότητα της ζωή μας. Μια απλή εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας, που απαιτούσε παραμονή στο νοσοκομείο τουλάχιστο ενός δεκαημέρου, περιορίστηκε σε μία ή το πολύ σε δύο ημέρες νοσηλείας. Το ίδιο συμβαίνει με τις εγχειρήσεις χολής κ.λ,π. Όλα αυτά και πολύ περισσότερα και σοβαρότερα, οφείλονται, αποκλειστικά και μόνο, στην εξέλιξη των Επιστημών της ΥΓΕΙΑΣ.
Το ίδιο συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς της Επιστήμης.
Αυτοί είναι μερικοί, από τους πολλούς λόγους, ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
Απαντώ δημόσια επειδή μου το ζητήσατε και με την ελπίδα ότι δεν θα δυσαρεστήσω πολλούς……..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις