Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη "Μήδεια" του Μποστ

Πάτρα: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη ...

Η παράσταση ανεβαίνει απόψε Τρίτη 24/8/2021, στις 21.30 στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο στο 40ο Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ

Τα εισιτήρια για την αποψινή παράσταση της «Μήδειας» του Μποστ σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη στις 21.30 στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών εξαντλήθηκαν, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση του το 40ο Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων με επικεφαλής τον Ανδρέα Α. Ανδριόπουλο.

Το φετινό Φεστιβάλ ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή 22/8 με την παράσταση «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία της Νικαίτης Κοντούρη με τον Οδυσσέα Παπασηλιόπουλο στο Αρχαίο Ωδείο όπου επίσης τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί.

Η αλήθεια είναι πως φέτος υπάρχει η ιδιαιτερότητα της πανδημίας και των υγειονομικών μέτρων που επιτάσσουν μικρότερη επιτρεπόμενη χωρητικότητα. Για παράδειγμα στο Αρχαίο Ωδείο η μέγιστη χωρητικότητα βάση των οδηγιών του Υπουργείου Πολιτισμού δεν ξεπερνά τους 720 θεατές.

Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης «Μήδεια» υπογράφει η Monika.

Τον κεντρικό ρόλο της παιδοκτόνου μάνας δεν ενσαρκώνει γυναίκα, αλλά ο εξαίρετος και βραβευμένος ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου πλαισιωμένος από ένα θίασο που απαρτίζεται από τους ηθοποιούς: Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Γιάννη Καλατζόπουλο, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Νικορέστη Χανιωτάκη, Γιάννη Δρακόπουλο, Άννα Φιλιππάκη, Γεράσιμο Σκαφίδα, Άννα Κλάδη και τον Γιάννη Μαθέ στη μουσική διδασκαλία / ζωντανή απόδοση μουσικών θεμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture