Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Beautiful mama: «Χαζέψαμε» με την 54χρονη Νικόλ Κίντμαν στο Marie Claire Αυστραλίας

Beautiful mama: «Χαζέψαμε» με την 54χρον...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η super star ύμνησε τη μητρότητα και τη συζυγική αγάπη δείχνοντας ωραιότερη από ποτέ

Πιο όμορφη από ποτέ, με μια πραγματικά θεαματική, ψιλόλιγνη σιλουέτα πόζαρε η 54χρονη ασυτραλέζα super star Νικόλ Κίντμαν για το αυστραλέζικο Marie Claire με αφορμή τα 25 χρόνια κυκλοφορίας του. Η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια απέδειξε και πάλι πως ο χρόνος την έχει «ξεχάσει», καθώς η φωτογράφιση υπογράμμισε τα ατέλειωτα πόδια της και την «πορσελάνινη» επιδερμίδα της. Με mini φόρμα Saint Laurent by Anthony Vaccarello και μπαλούν φόρεμα Yousef Akbar συνδυασμένο με ψηλές μπότες Balenciaga είναι αδιαμφισβήτητο fashion icon της ενδυματολογικής σαιζόν που καταφθάνει αλλά αυτό που έκανε αίσθηση ήταν η συνέντευξη. Η εσωτερική ομορφιά της Νικόλ μάλλον επισκίασε την εξωτερική.

Το περιοδικό την αποκαλεί καταρχήν «Μύθο του Χόλιγουντ» καθώς έχει στο ενεργητικό της πάνω από 60 ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές, ένα Οσκαρ, πέντε Χρυσές Σφαίρες και δυο Emmys. Εκείνη δήλωσε σοκαρισμένη και ευγνώμων για αυτόν τον απολογισμό σχολιάζοντας πάντως πως όλα συνέβησαν με σκληρή δουλειά και καθόλου εύκολα, «στο πιάτο». Για το μόνο που μετανιώνει είναι πως θα ήθελε να αποκτήσει κι άλλα παιδιά, καθώς βρήκε την απόλυτη αγάπη με το νυν σύζυγό της.

 

« Λατρεύω τη μητρότητα, αγαπώ τα παιδιά. «Μακάρι να έκανα περισσότερα παιδιά, αλλά δε μου δόθηκε η επιλογή. Θα ήθελα πολύ να είχα 10 παιδιά», δήλωσε. «Αλλά δεν πειράζει, γιατί μπόρεσα να φροντίσω άλλα. Έχω έξι ανίψια και 12 βαφτιστήρια.  Θέλω να δίνω τη φροντίδα μου. Είναι αλλόκοτα, αστεία και δε φιλτράρουν αυτά που θα πουν. Και τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να ακολουθούν το δρόμο τους».
 
Η ηθοποιός έχει δύο κόρες με τον τραγουδιστή σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν: την 13χρονη Sunday Rose και τη10χρονη Faith Margaret. Υιοθέτησε την Isabella και τον Connor – που σήμερα είναι 28 και 26 ετών αντίστοιχα – όσο ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ έχοντας βιώσει πριν μία εξωμήτρια κύηση και μία αποβολή.

 

*Μόλις ξεκίνησε το νέο της τηλεοπτικό βήμα, η μίνι σειρά Nine Prefect Strangers.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View