Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής ζήτησε την άμεση αποζημίωση των πυρόπληκτων της Αχαΐας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άγγελος Τσιγκρής ζήτησε την άμεση απ...

Η εβδομαδιαία διαδικτυακή επικοινωνία του βουλευτή με τους πολίτες της Αχαΐας

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (26 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου). 

 Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής αναφέρθηκε: 

Στην Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, με την οποία ζητώ την άμεση αποζημίωση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές σε Αιγιάλεια, Πάτρα και Τριταία (Αριθμός πρωτοκόλλου: 8346 / 30.7.2021). 
Στην Ερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την αναβάθμιση των ιστοσελίδων των δημοσίων φορέων και τη προστασία προσωπικών δεδομένων των χρηστών (Αριθμός πρωτοκόλλου: 8251 / 27.7.2021). 

 

Τέλος, ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη δημιουργίας δεύτερου Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάτρα. 

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής στις 4.2.2020 είχε ζητήσει από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη -από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής- τη δημιουργία δεύτερου Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάτρα, ενώ στις 27.5.2021 είχε καταθέσει και σχετική Ερώτηση στη Βουλή._

____________________

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις