Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

«Λαϊκές Περιπλανήσεις» στην Ακράτα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

«Λαϊκές Περιπλανήσεις» στην Ακράτα από τ...

Με την Πατρινή Ορχήστρα «Εν Χορδώ»

Με την μουσική εκδήλωση «Λαϊκές Περιπλανήσεις» συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Αχαΐα.  Στην παραλία Σιλιβενιωτίκων της Ακράτας, ο χώρος στάθμευσης μετατρέπεται σε μουσική σκηνή την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 & ώρα 21.00.

 Η μουσική παράσταση είναι ένα μελωδικό κολλάζ λαϊκών τραγουδιών με αρκετές από τις «χρυσές» επιτυχίες», οι οποίες ταυτόχρονα αποτελούν παρακαταθήκη της ελληνικής μουσικής.

Η Πατρινή Ορχήστρα «Εν Χορδώ» της ομώνυμης Σχολής Εκμάθησης Παραδοσιακών Οργάνων, παρακαταθήκη του Θεόδωρου Γεωργόπουλου, αναδεικνύει τις σημαντικότερες περιόδους του λαϊκού τραγουδιού, των δεκαετιών 1960 και 1970. Η 60 μελής Ορχήστρα, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μεγάλα λαϊκά τραγούδια, της δεκαετίας του ’60 έως και της δεκαετίας του ’70, τραγούδια που υπογράφουν μεγάλοι μουσικοσυνθέτες, όπως οι: Μίκης Θεοδωράκης, Απόστολος Καλδάρας, Βασίλης Τσιτσάνης, Γιώργος Ζαμπέτας, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κατσαρός, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Στέλιος Καζαντζίδης, κ.ά

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture