Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου για ένα κινητό – Τον έδερναν ακόμα και όταν λιποθύμησε

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου για ένα κινητ...

Επικήρυξε τους δράστες η μητέρα

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ένας 15χρονος από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, από μία παρέα 17αρηδων που ήθελαν να του κλέψουν το κινητό. Ο ανήλικος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακόμα, όπως είπε η μητέρα του, δεν έχει συνείδηση το τι του έχει συμβεί.

Τον χτύπαγαν ακόμα και αφότου λιποθύμησε
Μάλιστα η παρέα που του επιτέθηκε είχε τόσο μένος που δεν σταμάτησε να τον χτυπά ακόμα και όταν εκείνος είχε λιποθυμήσει.

Όπως είπε η μητέρα του εφήβου ο γιος της ήταν με έναν φίλο του στην περιοχή όταν μια παρέα περίπου οκτώ ατόμων, τον φώναξε με το πρόσχημα ότι τον είδαν να τους φωτογραφίζει. Όταν το παιδί πλησίασε δέχτηκε επίθεση ενώ του απέσπασαν και το κινητό του τηλέφωνο.

«Ήταν λιπόθυμος και συνέχισαν να τον γρονθοκοπούν και να τον κλωτσάνε στο κεφάλι. Δεν έχει πλήρη συνείδηση ο Ιωάννης. Δεν θυμάται πράγματα. Τον έχουν χτυπήσει και στο πρόσωπο και το παιδί, επειδή φοράει σιδεράκια έχει καταπληγωθεί το στόμα του εσωτερικά, αλλά αυτό που κυρίως μας ανησυχεί είναι τα χτυπήματα στο κεφάλι» είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Επιτρέψτε μου τη φράση και το λέω με κάθε επιείκεια γιατί ήταν τόσο άνανδρο να χτυπούν, να κλωτσούν ένα παιδί που είναι λιπόθυμο, έναν 15χρονο γιατί αυτοί ήταν από 17 και πάνω. Από θαύμα ζει το παιδί» συνέχισε «το λέω και συγκλονίζομαι και δεν σας κρύβω ότι είμαι και τρομερά εξοργισμένη. Μετά το επεισόδιο έμαθα ότι επιτέθηκαν και σε άλλα παιδιά, συνέχισαν οι νταήδες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις