Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη στην Πάτρα- Έφυγε από τη ζωή ο οδοντίατρος και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, Σάκης Μουστάκας

Θλίψη στην Πάτρα- Έφυγε από τη ζωή ο οδο...

Μετά από μάχη απο την οποία δεν έμελλε να βγει νικητής

Απέραντη θλίψη στην Πάτρα σκόρπισε ο θάνατος του γνωστού οδοντιάτρου και πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πατρέων με την παράταξη του Κώστα Πελετίδη, Σάκη Μουστάκα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από αναμέτρηση με ασθένεια από την οποία δεν έμελλε να βγει νικητής.

Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός τόσο καλού ανθρώπου, ο οποίος ήταν ταγμένος στις ιδέες της Αριστεράς.

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Δήμαρχο Πατρέων

Μετά την είδηση της απώλειας του Προέδρου του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος και πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πατρέων, Σάκη Μουστάκα, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετάμε τον Σάκη Μουστάκα που έδωσε με γενναιότητα και περισσή αξιοπρέπεια την άνιση μάχη με την ασθένεια από την οποία τελικά νικήθηκε κι έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας.

Ο σύντροφος Σάκης Μουστάκας υπήρξε σεμνός αγωνιστής και υπηρέτησε το λαό της Πάτρας ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ως Πρόεδρος του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος στο οποίο η προσφορά του ήταν σημαντική.

Βρίσκονταν πάντα, ως άνθρωπος και ως γιατρός, στο πλευρό των συμπολιτών και ιδιαίτερα στο πλευρό των άνεργων, των οικονομικά αδύναμων κι ανήμπορων.

Προσωπικά έχασα ένα φίλο, ένα καλό συναγωνιστή, έναν καλό άνθρωπο όπως τον χαρακτηρίζουν κι όλοι όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ανθρωπιά του και το χαμόγελό του.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Άννα, στα παιδιά του, στους φίλους και στους συναγωνιστές του»

Ανακοίνωση της Ανυπότακτης Πολιτείας

Αποχαιρετούμε τον Σάκη Μουστάκα και εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του, στους φίλους και τους συντρόφους του.

Ο Σάκης υπήρξε αυτό που όλοι θα του αποδώσουν: Πολύ καλός και ευγενής άνθρωπος, με μοναδική μόρφωση και πνευματική καλλιέργεια, με πολιτική και κοινωνική συγκρότηση, με ευγένεια στους τρόπους προς όλους. Τίμησε με την παρουσία του το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, μετέφερε πάντοτε τις αξίες και τις αρχές του, μακριά από την υποκρισία και τον  καιροσκοπισμό που πολλές φορές ευτελίζουν τον ρόλο του.

Η Ανυπότακτη Πολιτεία, τιμά την πολιτική και αγωνιστική διαδρομή του Σάκη Μουστάκα. Είμαστε περήφανοι για την συνύπαρξη μας, θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό, θεωρούμε την απουσία του βαρύτατο πλήγμα στους κοινούς δημοκρατικούς κοινωνικούς αγώνες. Του ευχόμαστε το ύστατο καλό κατευόδιο!

Το μήνυμα του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Πάτρας

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Παναγιώτης Μελάς, εκφράζει τη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του Προέδρου του Δ.Σ. του Σκαγιοπουλείου και πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου, Σάκη Μουστάκα.

Ο Σάκης Μουστάκας θα μείνει στις μνήμες όλων ως συνεπής αγωνιστής, ευγενής και καλοσυνάτος άνθρωπος και γιατρός με καθημερινή προσφορά στους συμπολίτες.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς, στους φίλους και στους συναγωνιστές του Σάκη Μουστάκα.

Συλλυπητήρια από την Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό του Σάκη Μουστάκα, οδοντιάτρου και σεμνού αγωνιστή, o οποίος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και με τον οποίο συμπορευτήκαμε στους αγώνες του λαού της Πάτρας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις