Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Έκτακτο Δ.Σ. στην Παναχαϊκή- Θορυβημένοι άπαντες από την σύλληψη Μπάρλου- Η ανακοίνωση

Έκτακτο Δ.Σ. στην  Παναχαϊκή- Θορυβημένο...

Εξελίξεις μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα

Σε έκτακτη συνεδρίαση προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναχαϊκής μετά τη σύλληψη του μεγαλομετόχου της  Γιώργου Μπάρλου, για επίθεση που φέρεται να έκανε σε ιερείς της Πάτρας. Η Παναχαϊκή σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:

Ορατός ο κίνδυνος να αφανιστεί η Παναχαϊκή

"Οι έκτακτες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, αποτέλεσμα σειράς γεγονότων που γνωστοποιήθηκαν τη νύχτα της Πέμπτης, συζητήθηκαν εκτάκτως στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέθεσαν την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί και κάλεσαν τους μετόχους της ΠΑΕ να δρομολογήσουν όλες τις επιβεβλημένες διαδικασίες προκειμένου να αρθούν τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί.
Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση θα δώσει το παρόν στις όποιες εξελίξεις πιστή τον θεσμικό της ρόλο και προτάσσοντας στην ατζέντα των πρωτοβουλιών της το συμφέρον της ομάδας της πόλης μας.
Η ΠΓΕ θα είναι θεματοφύλακας της ιστορίας και των αξιών της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Πάτρας και καλεί για άλλη μία φορά τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων".

Όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr o μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο σπίτι του χθες βράδυ και μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινικού του Ρίου, για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες κατόπιν Εισαγγελικής εντολής οδηγήθηκε στη Ψυχιατρική του Ρίου για ακούσια νοσηλεία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αίτημα για μεταφορά του στην ψυχιατρική κλινική είχε υποβάλει η οικογένειά του από την Τετάρτη, μετά το επεισόδιο με τον Μητροπολίτη Πατρών στο Επισκοπείο.

Oι ιερείς θύματα στους οποίους επιτέθηκε φέρεται να μην επιθυμούν να καταθέσουν μήνυση εναντίον του. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports