Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Δείτε τα νέα μέτρα λειτουργίας των κινηματογράφων δωδεκάμηνης διάρκειας

Δείτε τα νέα μέτρα λειτουργίας των κινημ...

Βάσει της σχετική εγκυκλίου που υπογράφει η γενική γραμματέας σύγχρονου πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη

Με την ένδειξη του εξαιρετικά επείγοντος, το Υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε έγγραφο με ημερομηνία 16 Ιουλίου 2021 με οδηγίες ασφαλούς λειτουργίας των κινηματογραφικών αιθουσών δωδεκάμηνης δραστηριότητας.

Τα Μέτρα προστασίας λοιπόν που πλέον θα ισχύουν στους κλειστούς κινηματογράφους από την Παρασκευή 16-7-2021 (στην Πάτρα στον πολυκινηματογράφο της Odeon Veso Mare) είναι τα εξής:

Για την είσοδο θεατών στους κινηματογράφους Odeon είναι υποχρεωτική́ η απλή́ επίδειξη:

·        πιστοποιητικού́ εμβολιασμού́ ή

·        πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Για τους ανήλικους κάτω των 18 ετών, απαιτείται βεβαίωση δήλωσης αποτελέσματος self-test, υπογεγραμμένη από τον γονέα ή κηδεμόνα τους. 

Σημειώνεται πως η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους στον χώρο, από την είσοδό τους και μέχρι την έξοδό τους και καθ’ όλη την διάρκεια της προβολής.

Απαραίτητη είναι και η ταυτοποίηση των θεατών, οι οποίοι μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα πρέπει να επιδεικνύουν και ταυτότητα ή διαβατήριο ή φοιτητική ταυτότητα. Οι ανήλικοι όχι εφόσον δεν διαθέτουν

Στους κινηματογράφους λειτουργούν κανονικά τα ταμεία για την έκδοση εισιτηρίων. Ανοίγουν μισή ώρα πριν την πρώτη προβολή.

Η επιτρεπόμενη πληρότητα δεν πρέπει να υπερβαίνει το 85%.

Η ισχύς των παραπάνω μέτρων είναι έως 31 Αυγούστου 2021.

Εδώ μπορείτε να διαβάσστε αναλυτικά την εγκύκλιο που φρόντισε να μας στείλει ο διευθυντής των Odeon Veso Mare, Αλέξης Μπιτούνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture