Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εγκαινιάστηκαν τα νέα εργαστήρια της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ

Πάτρα: Εγκαινιάστηκαν τα νέα εργαστήρια ...

ΔΕΙΤΕ τι ειπώθηκε

"Ζωντανέψαμε έναν χώρο που δεν γνώριζε κανείς ότι υπάρχει…". Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης στα εγκαίνια των νέων σύγχρονων Εργαστηρίων της Αιματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης.

«Ένα έργο που είχε «θαφτεί» και η 6η ΥΠΕ κατάφερε να το ξεμπλοκάρει με επίμονες προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φυσικά της τεχνικής υπηρεσίας της 6ης ΥΠΕ, τους υπαλλήλους της οποίας ευχαριστώ θερμά για τη συμβολή τους», συνέχισε ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας.

Ο κ.Καρβέλης, αναφερόμενος στα νέα σύγχρονα Εργαστήρια της Αιματολογικής  Κλινικής και το δύσκολο δρόμο που ακολούθησε η 6η ΥΠΕ προκειμένου να παραδοθεί και να λειτουργήσει σύντομα η υγειονομική δομή, είπε ότι κινητήρια δύναμη αποτέλεσε  η  εξυπηρέτηση και η φροντίδα του κοινωνικού συλλόγου που βρίσκεται πρώτο στην ατζέντα της 6ης ΥΠΕ.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Καρβέλη είπε: «Ευχαριστούμε πολύ για τον αγώνα που κάνετε, έχετε την προσευχή μας και την αγάπη μας από τα βάθη της ψυχής μας. Θερμά συγχαρητήρια και θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

«Σεβασμιότατε, σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράστασή σας και για το γεγονός ότι διαρκώς είστε δίπλα μας, στον αγώνα που κάνουμε. Πολλές φορές είναι δύσκολος, αλλά η Ευλογία σας μας δίνει πάντα δύναμη και χαρά», συμπλήρωσε ο κ. Καρβέλης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, μέλη της επιστημονικής κοινότητας του ΠΠΝΠ και ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Δ. Μπάκος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις