Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι υγειονομικοί της Πάτρας δεν αρνούνται τα εμβόλια - Ζητούν πειθώ και όχι διαταγές ή απειλές - ΗΧΗΤΙΚΟ

Οι υγειονομικοί της Πάτρας δεν αρνούνται...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στο μεγαλύτερο ποσοστό έχουν κάνει τα εμβόλια

Το θέμα των εμβολιασμών υγειονομικών επανήλθε αυτή τη φορά με τον επιθετικό προσδιορισμό "υποχρεωτικοί". Οι υγειονομικοί της Πάτρας δηλώνουν ενοχλημένοι με το ύφος της εντολής και ζητούν επιστημονική ανάλυση και εξήγηση των δεδομένων, σε αντίθεση με την απειλή όπως δηλώνουν πως νοιώθουν από την απόφαση για εμβόλιο ή άδεια άνευ αποδοχών και ενδεχομένως διοικητικά πρόστιμα. 

Ο αντιπρόεδρος της ΕΙΝΑ Στέλιος Τσοχατζής μίλησε στο thebest.gr και εξήγησε τι είναι αυτό που επιθυμούν τόσο οι γιατροί όσο και το λοιπό υγειονομικό προσωπικό όπως οι νοσηλευτές. Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του στην πειθώ η οποία όπως είπε πρέπει να επιτευχθεί με γιατρούς που αποδεδειγμένα δεν έχουν επηρρεαστεί από πολιτικές οδηγίες και παρεμβάσεις.

Οι υγειονομικοί της Πάτρας, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας, έχουν κάνει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και τα δύο εμβόλια. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δεν το έχουν κάνει και ειδικά μεταξύ του παραϊατρικού προσωπικού. Και εκεί όμως σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να γίνει επιστημονική προσέγγιση και εξήγηση των εως τώρα δεδομένων και όχι απειλές για άδειες ανευ αποδοχών και πρόστιμα.

Τι λέει για το θέμα ο Στέλιος Τσοχατζής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις