Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιπαράθεση πολλών... "Ρίχτερ" μεταξύ Τσελέντη και Παπαδόπουλου

Αντιπαράθεση πολλών... "Ρίχτερ"...

ΔΕΙΤΕ τι έγραψαν

Κόντρα σεισμολόγων με φόντο το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες χώρες στην χώρα μας. Η αντιπαράθεση εξελίσσεται δημόσια στα μέσα κοινωνική δικτύωσης μεταξύ του Άκη Τσελέντη και του Γεράσιμου Παπαδόπουλου.

Όλα άρχισαν όταν ο κ. Παπαδόπουλος έκανε μια ανάρτηση με την οποία υποστήριζε ότι νυχτερινοί σεισμοί σε Θήβα και αλλού δεν έχουν αναλυθεί από σεισμολόγους παρά μόνο από το αυτόματο σύστημα, κάτι που σημαίνει αυξημένα σφάλματα.

Ο κ. Παπαδόπουλος αποδίδει το γεγονός στην έλλειψη προσωπικού, καθώς όπως υποστήριξε 10 από τους μόνιμους σεισμολόγους, αποχώρησαν λόγω κακών εσωτερικών συνθηκών.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο διευθυντής του Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον κ. Παπαδόπουλο επίσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο κ. αυτός πρώην υπάλληλος του Γεωδυναμικού (που δεν κατάφερε να εκλογή ομότιμος ερευνητής σε εμάς) ψεύδεται ασυστόλως καθημερινά συκοφαντώντας το Γεωδυναμικό Ιστιτούτο επί σειρά μηνών.

Σήμερα το πρωί μίλησα με την υπεύθυνη βάρδιας Γεωργία που με διαβεβαιώσε ότι η ανάλυση είναι σε πραγματικό χρόνο ότι δε μας λείπουν σεισμοί από τη νύχτα και επισυνάπτω screenshot της ιστοσελίδας μας αυτή τη στιγμή που φαινονται με πρασίνο όλοι σεισμοί.

Για συγκριση επισυνάπτω την ανάρτηση του Γεράσιμου Παπαδοπούλου που πάλι και σήμερα συκοφαντεί λέγοντας ότι η βάρδια έχει μείνει πίσω στην ανάλυση με και όλες τις υπόλοιπες συκοφαντίες που δηλώνει καθημερινά στο λογαριασμό του στο facebook εδω και μηνες επικαλώντας υπουργούς υφυπουργους και ό,τι του κατέβει στο κεφάλι.

Δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις λόγω της σεισμικότητας που επικρατεί αυτή την περίοδο στη χώρα μας αλλά οφείλω να τα γράψω άλλωστε ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τις γελοίες αναρτήσεις αυτού του κυρίου τους τελευταίους πέντε μήνες», έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Τσελέντης

 

ΔΕΙΤΕ την ανάρτηση του κ. Παπαδόπουλου: 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις