Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ουρές χιλιομέτρων προκάλεσαν τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας, "The Enforcer"

Ουρές χιλιομέτρων προκάλεσαν τα γυρίσματ...

Όπως αναφέρουν Μέσα ενημέρωσης της συμπρωτεύουσας, ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στη Βούλγαρη λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες της ταινίας

Ουρές χιλιομέτρων σχημάτισαν τα αυτοκίνητα εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Ισπανό σταρ Αντόνιο Μπαντέρας.

Όπως είχε ανακοινωθεί από την Τροχαία Θεσσαλονίκης, από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 30/6 έως τις 5 το πρωί της Πέμπτης 1/7, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Περιφερειακή οδό, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανίων) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ι. Πρασακάκη (έξοδος Πανοράματος), στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης ήδη έχει τοποθετήσει σχετικές προειδοποιητικές κορδέλες για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, με συνέπεια την ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών που κατευθύνονται προς το κέντρο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1χλμ νότια προς Καλαμαριά / Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα) θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, μέσω της οποίας θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον Α/Κ Τριανδρίας, αναφέρει ανάρτηση του thesstoday.gr.

Στο μεταξύ στην συγκεκριμένη ταινία όπου παίζει και η Κέιτ Μπότσγουορθ, θα συμμετάσχει όπως έγινε γνωστό και ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος και βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κώστας Σόμμερ συμμετείχε στα νυχτερινά γυρίσματα που έγιναν και μάλιστα ανέβασε stories από το σετ στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 46χρονος Κώστας Σόμμερ έχει μεγάλη εμπειρία από διεθνείς παραγωγές καθώς στο παρελθόν συμμετείχε σε αμερικανικές ταινίες και γερμανικές σειρές.

*Το φιλμ "The Enforcer" είναι ένα νουάρ θρίλερ σκηνοθετημένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο Ρίτσαρντ Χιουζ και αποτελεί παραγωγή της Millenium.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight