Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο ιερέας είχε επιτεθεί στο παρελθόν και σε δημοσιογράφους - ΒΙΝΤΕΟ

 Ο ιερέας είχε επιτεθεί στο παρελθόν και...

Ο ιερέας χθες έριξε βιτριόλι σε Μητροπολίτες

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 37χρονος ιερέας που έριξε καυστικό υγρό σε επτά μητροπολίτες το απόγευμα της Τετάρτης στη Μονή Πετράκη. Την ίδια ώρα,  νέες πληροφορίες  έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Όπως προκύπτει, ο ιερέας είχε στο παρελθόν επιτεθεί και σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ στο χωριό Αγία Βαρβάρα, στην Ημαθία.

Μιλώντας στο MEGA, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρολίδης, αναφέρθηκε στο περιστατικό ενώ προβλήθηκε και σχετικό βίντεο. "Ο πρωταγωνιστής του βίντεο που δείξατε με τον καβγά με τον ιερέα είμαι εγώ" διευκρίνισε ο δημοσιογράφος εξηγώντας στη συνέχεια την περιπέτειά του με τον συγκεκριμένο ιερέα το 2015.

"Το σοκ ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, πριν από έξι χρόνια, όταν μία Κυριακή ξεκινήσαμε να πάμε στην εκκλησία και βρεθήκαμε στο αστυνομικό Τμήμα με συνοδεία δύο περιπολικών" αναφέρει. "Στις 31 Μαΐου το 2015 βρέθηκα στο χωριό αυτό για να κάνουμε ένα ρεπορτάζ λαογραφικού χαρακτήρα. Επειδή ήταν εύκολο ρεπορτάζ πήρα μαζί μου και δύο νέα παιδιά, σπουδαστές δημοσιογραφίας. Είχαμε μπει στην εκκλησία να κάνουμε το ρεπορτάζ, και εκεί που γινόταν η Θεία Λειτουργία, ο παπάς άρχισε να μαλώνει με τον ψάλτη" είπε.

"Όταν πήγαμε να φύγουμε μας ζήτησαν το υλικό από την κάμερα και δεν μας άφηναν να φύγουμε" συνέχισε λέγοντας μάλιστα πως μέσα σε λίγα λεπτά το προαύλιο της εκκλησίας μετατράπηκε σε... Φαρ Ουέστ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις