Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Γιώργος Τράγκας "διέγραψε" τον Νίκο Νικολόπουλο

Ο Γιώργος Τράγκας "διέγραψε" τ...

Με αφορμή μια περιοδεία

Το νεοιδρυθέν "κόμμα Τράγκα» κινδυνεύει ήδη με διάλυση. Mετά την αποχώρηση από το "Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι", του Νίκου Καραχάλιου και την σχετική αναγγελία του τελευταίου για τη δημιουργία κόμματος, είχαμε μια ακόμη πιο ηχηρή σύγκρουση, αυτή με τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και πρώην βουλευτή Αχαΐας, Νίκο Νικολόπουλο.

Τον κ. Νικολόπουλο έθεσε ουσιαστικά εκτός κόμματος ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας, με αφορμή μια περιοδεία του κ. Νικολόπουλου στην Δυτική Ελλάδα με την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τράγκας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Διαβάσαμε στο Facebook ότι ο αγαπητός φίλος και έμπειρος, παλαιός πολιτικός κ. Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε να περιοδεύσει ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Όλες οι ελεύθερες αποφάσεις των φίλων και ιδιαίτερα οι πολιτικές είναι απόλυτα σεβαστές. Ευχόμεθα καλή επιτυχία, καλούς αγώνες υπέρ του λαού και αίσιο εκλογικό τέλος στον κ. Νικολόπουλο. Η σκέψη μας θα τον συντροφεύει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις