Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο UP FM γιορτάζει την Κυριακή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Πάτρα: Ο UP FM γιορτάζει την Κυριακή την...

Ερασιτεχνικές μπάντες θα παίξουν ζωντανά μουσική στο NoiseBox Studio και ταυτόχρονα θα υπάρχει live προβολή στον «Έσπερο» στο πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου

Ο UP FM, ο ραδιοφωνικός σταθμός του Πανεπιστημίου της Πάτρας γιορτάζει αυτή την Κυριακή 20/6/2021 την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με Studio Sessions! Τα τραγούδια μια σταλιά μα οι γλώσσες τους ροδάνια Μου' παν τόσα μυστικά που γεμίζουν δυο ποτάμια, Αλλ' απόψε στη γιορτή δε θα βρω να πω δυο λέξεις…Κερασμένα τα ποτά κερασμένα τα τραγούδια, Και να φτάνεις πιο μακριά απ' αυτό που σαι φτιαγμένος (Στίχοι Οδυσσέα Ιωάννου).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, Ερασιτεχνικές μπάντες θα παίξουν ζωντανά μουσική στο NoiseBox Studio και ταυτόχρονα θα υπάρχει live προβολή στον «Έσπερο» (πάνω μέρος Πλατείας Γεωργίου). Από τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής θα ξεκινήσουν τα live studio sessions τα οποία, θα εκπέμπουν σε όλα τα μέσα του ραδιοφωνικού σταθμού UP FM, στα ερτζιανά 103.7 MHz, στο site του σταθμού, upfm.upatras.gr και live μέσα από το κανάλι του σταθμού στο YouTube.

Σας περιμένουμε στον ανοιχτό χώρο «Έσπερος», τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά προβλεπόμενα μέτρα, για να γιορτάσουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής! Ευχαριστούμε πολύ τη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας και την Επιτροπή Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου μας για την ουσιαστική στήριξη της εκδήλωσης καθώς και το Δήμο της Πάτρας για την παραχώρηση του χώρου «Έσπερος», αναφέρουν τα παιδιά του UP FM.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture