Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υποψήφια στα Πρόσωπα της Χρονιάς 2019 η ομάδα του Up Fm το Πανεπιστημίου Πατρών

Υποψήφια στα Πρόσωπα της Χρονιάς 2019 η ...

Η τελετή απονομής έχει οριστεί για τις 5/1/2020

Μία ιδιαίτερα τιμητική πρόταση, για το Πανεπιστήμιο Πατρών και για την Πολιτιστική Ομάδα του Ραδιοφωνικού Σταθμού UP FM 103.7, έχει γίνει με αφορμή τον διαγωνισμό «Πρόσωπα της Χρονιάς 2019» που διοργανώνεται και φέτος από την Εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το Ινστιτούτο Πρόσωπα, όπου ο UP FM είναι προτεινόμενος ως η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία Πολιτισμός / Τέχνες (υπάρχουν συνολικά 4 υποψήφιες ομάδες).

Η σχετική ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη μέχρι της 29 Δεκεμβρίου 2019 στον ιστότοπο

https://www.prosopaxronias.gr/?section=4720&language=el_GR και η απονομή των βραβείων θα γίνει την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ CheerUP ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Εθελοντική Αιμοδοσία Χημικών Μηχανικών

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00-13:00 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία ανοικτή προς όλους στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Η ανταπόκριση των φοιτητών ήταν πραγματικά εντυπωσιακή (εξετάστηκαν 56 άτομα, έδωσαν αίμα 39). Η ομάδα ευχαριστεί δημοσίως θερμά όλους όσους αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους για μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία του τμήματος.

1ο Τουρνουά Σκάκι Χημικών Μηχανικών

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο χώρο της βιβλιοθήκης μας «Αλκιβιάδης Χ. Παγιατάκης» με ελεύθερη συμμετοχή και για τους καθηγητές του τμήματος, από τις 2 έως τις 9 Δεκεμβρίου. Δόθηκε μια σκακιέρα στο νικητή ως έπαθλο, με χορηγία της καφετέριας «Roque» καθώς και αναμνηστικά μετάλλια στους τρεις πρώτους.

Το CheerUP προέρχεται από τις λέξεις CHemical enginEER University of Patras και είναι το σήμα κατατεθέν όλων των εθελοντών του τμήματος. Η ομάδα ιδρύθηκε το Σεπτέμβρη του 2017 και από τότε αναλαμβάνει ποικίλες δράσεις (κοινωνικές, λειτουργικές, περιβαλλοντικές) σε συνεργασία με τους καθηγητές και τη Γραμματεία της σχολής. Στοιχεία επικοινωνίας: Facebook: Cheer Up, Instagram: chemeng.upatras, Email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις