Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία στο thebest.gr: Άγνωστος άνδρας εξαπάτησε ηλικιωμένη στην περιοχή Αγίου Βασιλείου - Της απέσπασε τα χρυσαφικά της

Καταγγελία στο thebest.gr: Άγνωστος άνδρ...

Με τη δικαιολογία ότι η γυναίκα είχε επιστροφή από την εφορεία και χρειαζόταν ένα ποσό ως εγγύηση για να της στείλει την επιταγή με τα χρήματα

Συμβάν παραπλάνησης ηλικιωμένης γυναίκας και «αρπαγής» των χρυσαφικών της είχαμε στις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Ιουνίου 2021 στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών κοντά στην παραλία.

Όπως κατήγγειλε στο thebest.gr, η κόρη της 77χρονης γυναίκας που εξαπατήθηκε, η μητέρα της καθόταν αμέριμνη στην βεράντα του σπιτιού όταν στο δρόμο πλησίον του σπιτιού σταμάτησε ένα αυτοκίνητο (ένα ασημί σιτροέν) και ένας άνδρας που ήταν ο οδηγός απευθύνθηκε στην ηλικιωμένη λέγοντας της πως είναι από την εφορεία και πως της έφερνε ένα ευχάριστο νέο, επιστροφή από την εφορεία του ποσού των 3.200 ευρώ. Ο άνδρας που είπε προφανώς ένα τυχαίο όνομα Πετρόπουλος βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να αναλύει στην ηλικιωμένη που στο μεταξύ είχε κατέβει από το σπίτι κάτω, πως χρειαζόταν ένα ποσό ως εγγύηση για να της φέρει στη συνέχεια σε επιταγή τα χρήματα της επιστροφής της εφορείας. Μάλιστα έβαλε τη γυναίκα που ανυποψίαστη δεν αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για απατεώνα να πάρει τηλέφωνο τον σύζυγο της Ηλία, με τον οποίο και μίλησε ο ίδιος.

Ο σύζυγος κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, ωστόσο μέχρι να προλάβει να έρθει στο σπίτι, η ηλικιωμένη σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κόρης, είχε ανέβει στο σπίτι και έφερε στον άνδρα τα χρυσαφικά της. Ο απατεώνας όπως μας περιέγραψε η κόρη της παθούσας, ζήτησε από τη μητέρα της αν είχε μετρητά ως εγγύηση και στο τέλος καθώς η γυναίακ δεν είχε χρήματα, της ζήτησε έστω κάποια χρυσαφικά.

Τα χρυσαφικά που πήρε μαζί του και έγινε καπνός οδηγώντας με κατεύθυνση προς τα πάνω, την παλαιά εθνική, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, φτάνουν σε αξία τα 5.000 ευρώ.

Το περιστατικό ήδη καταγγέλθηκε στην αστυνομία και αστυνομικοί της Σήμανσης έσπευσαν στο σημείο ενώ η ηλικιωμένη που όταν αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απατεώνα ήταν ήδη αργά, αναμένεται να πάει και στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να της δείξουν ύποπτα άτομα μην τυχόν και μπορέσει να αναγνωρίσει τον θρασύτατο όσο και ατάραχο δράση που ήταν ηλικίας 40 με 50 ετών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις