Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πραγματοποιείται διαδικτυακά το 1o Πανελλήνιο Συνέδριο «Παρόν & Μέλλον στην Ογκολογία»

Πραγματοποιείται διαδικτυακά το 1o Πανελ...

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Γηριατρικής Ογκολογίας σε συνεργασία με το Ογκολογικό Τμήμα της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

Την Πέμπτη 17.6.2021 άρχισε διαδικτυακά το 1o Πανελλήνιο Συνέδριο «Παρόν & Μέλλον στην Ογκολογία, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουνίου 2021. Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Γηριατρικής Ογκολογίας (Ε.Ε.Γ.Ο.) σε συνεργασία με το Ογκολογικό Τμήμα της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Όπως αναφέρουν οι πρόεδροι του Συνεδρίου, Άγγελος Κούτρας και Δημήτριος Καρδαμάκης, τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες μίας άνευ προηγουμένου προόδου  στο  πεδίο  της  έρευνας  του  καρκίνου,  που  γρήγορα έχει μεταφρασθεί  και  σε  σημαντική  βελτίωση  στη  θεραπευτική αντιμετώπιση των ογκολογικών ασθενών.

Οι εξελίξεις αυτές έχουν διαμορφώσει ένα νέο τοπίο στην ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας στο πεδίο της Ογκολογίας, καθιστώντας πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη διάχυσης της νέας γνώσης, παρά τις δυσκολίες που η πανδημία έχει επιφέρει. Επιδίωξη  του  Συνεδρίου  μας  είναι  επίσης  η διεπικοινωνία  και αλληλεπίδραση με τις λοιπές ιατρικές ειδικότητες που εμπλέκονται στη θεραπεία των ασθενών με καρκίνο, καθώς οι εξελίξεις στο πεδίο της Ογκολογίας έχουν καταστήσει ακόμη πιο σημαντική την πολυεπίπεδη και συνεχή συνεργασία τους, ενώ συνάμα έχουν επιτείνει την ανάγκη ουσιαστικής και πολύπλευρης ενημέρωσης.

Η ανάγκη αυτή είναι ιδιαίτερης  σημασίας  για  τους  φοιτητές  μας  και  τους  νεότερους συναδέλφους που θα κληθούν να εφαρμόσουν αυτά τα επιτεύγματα της σύγχρονης Ιατρικής Επιστήμης, ενισχύοντας την κοινή προσπάθεια για εκρίζωση των κακοηθειών από τις σύγχρονες κοινωνίες. Προς ευόδωση των σκοπών αυτών, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο Συνέδριό μας καταξιωμένοι επιστήμονες, οι οποίοι θα μας εκθέσουν τα νεότερα δεδομένα στην παθοφυσιολογία και την αντιμετώπιση του καρκίνου. Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, με χαρά αναμένουμε να σας υποδεχθούμε στην εκδήλωση αυτή, προσβλέποντας στην συμμετοχή και την εποικοδομητική παρουσία σας που αμφότερα θα εξασφαλίσουν την επιτυχή διεξαγωγή του «1ου Πανελληνίου Συνεδρίου: Παρόν και Μέλλον στην Ογκολογία».

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα προβάλλονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.livemed.gr

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι αναρτημένο στο σύνδεσμο: www.events.gr/programs/2021_6_1719_paron_mellon_program_new.pdf

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις