Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής παρουσιάζει την εβδομαδιαία κοινοβουλευτική του δράση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άγγελος Τσιγκρής παρουσιάζει την εβδ...

Η εβδομαδιαία διαδικτυακή επικοινωνία του βουλευτή με τους πολίτες της Αχαΐας

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (31 Μαΐου έως 6 Ιουνίου). 

 


Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής αναφέρθηκε: 

Στην Επιστολή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, με την οποία ζήτησε την τροποποίηση των διατάξεων περί υποχρεωτικής στείρωσης των δεσποζόμενων ζώων (31.5.2021). 
Στην Ερώτησή του προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, για την οποία ζήτησα παραμονή του τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο και τη δημιουργία δεύτερης σχολής με αντικείμενο τη σταφίδα, την αμπελουργία και την οινολογία, που θα προσιδιάζει με την αγροτική παραγωγή της Αιγιάλειας, η οποία φημίζεται για την εξαιρετικής ποιότητας μαύρης κορινθιακή σταφίδα, τα αμπέλια της και τα διεθνώς βραβευμένα κρασιά της (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6996/2.6.2021). 

 

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής και καθηγητής της Εγκληματολογίας αναφέρθηκε στις εξελίξεις αναφορικά με την ανάπλαση της συνοικίας των Προσφυγικών της Πάτρας, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2022._

 


____________________

 


Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις