Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τάκης Ζαχαράτος ως Λίνα Μενδώνη συμπράττει με την Άντζελα Δημητρίου

Ο Τάκης Ζαχαράτος ως Λίνα Μενδώνη συμπρά...

Στην παράσταση που ξεκινά 4 Ιουνίου 2021 στο θέατρο Άλσος στην Αθήνα

Ο αμίμητος και εξαιρετικά ταλαντούχος σώουμαν και ερμηνευτής Τάκης Ζαχαράτος ως γνωστόν, μετά την μεγάλη περσινή του επιτυχία επιστρέφει και το φετινό καλοκαίρι στο θέατρο Άλσος στην Αθήνα και η νέα του μουσικοθεατρική παράσταση «Πάμε γι’ άλλα…ολοταχώς» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 στις 21.00.

Η παράσταση θα παίζεται κάθε Παρασκευή και το σαββατοκύριακο. Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της νέας δουλειάς του αεικίνητου Πατρινού σώουμαν Τάκη Ζαχαράτου όπως έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες και είδαμε και σχετική φωτογραφία και κείμενο και στο νέο τεύχος του περιοδικού Αθηνόραμα, είναι πως στην παράσταση θα συμμετέχει και η δημοφιλής λαική ερμηνεύτρια Άντζελα Δημητρίου, την οποία κατά καιρούς έχει μιμηθεί απίστευτα ο Τάκης Ζαχαράτος. Αυτή τη φορά στην παράσταση στο Άλσος, ο Τάκης Ζαχαράτος επιχειρεί όντως την ανατροπή και φέρνει την Άντζελα Δημητρίου ως γκεστ σταρ στη σκηνή για να συνομιλήσει με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για το πώς θα μπει ο πολιτισμός στην μετα-καραντίνα εποχή, στη θέση του. Κι αν αναρωτιέστε ποιος θα υποδυθεί τη Λίνα Μενδώνη με το χαρακτηριστικό καρέ μαλλί και τη στέκα στο κεφάλι δεν είναι άλλος από τον Τάκη Ζαχαράτο.

Οι παραστάσεις φιλοξενούνται στο Θέατρο Άλσος στην Ευελπίδων 4, Κυψέλη - Πεδίον του Άρεως.

Από την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ώρα έναρξης παραστάσεων 21:00, ώρα εισόδου κοινού 19:00.

Τα κείμενα είναι του Τάκη Ζαχαράτου ενώ η σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου που έχει επιμεληθεί και τις χορογραφίες ενώ στη μουσική της παράστασης συνέπραξε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Η φωτογραφία είναι: NDP.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight