Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελεονώρα Μελέτη: Λατινοπούλου, άκου κάτι… όταν με δει ο ήλιος, ναι έχω μουστάκι!

Ελεονώρα Μελέτη: Λατινοπούλου, άκου κάτι...

Ξέσπασε η παρουσιάστρια κατά της υποψήφιας βουλευτίνας της ΝΔ

Σάλος έχει προκληθεί από το βράδυ της Δευτέρας στο διαδίκτυο, μετά τις προκλητικές δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας. 

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε κατά της μόδας, που θέλει τις γυναίκες να δημοσιεύουν φωτογραφίες, δείχνοντας τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα, της πανάδες και τα αξύριστα πόδια τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε δημόσια κατά της πολιτευτού και των προκλητικών δηλώσεων που έκανε. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha μας έδειξε περήφανα μέσα από το Instagram τις πανάδες του προσώπου της, τις οποίες απέκτησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Λατινοπούλου, άκου κάτι… οι πανάδες που τις αποκαλείς “αντιαισθητικές” λέγονται επιστημονικά μελάγχρωση και έχουν παθολογικά αίτια, συχνά νόσους ή τις αποκτά μια γυναίκα δώρο από την εγκυμοσύνη. Βγαίνουν παντού. Εμένα βγήκαν στο κούτελο και στο άνω χείλος. Κοινώς όταν με δει ο ήλιος, ναι έχω μουστάκι!

Αλλά μάντεψε. Εμένα δεν με ενοχλούν τελικά, ούτε τον άντρα μου… κάτι τύπισσες σαν εσένα ενοχλούν… δεν άκουσα τι λες στο βίντεο σου. Σταμάτησα όταν άκουσα να λες πως φωτογραφίζουμε κάποιες γυναίκες “ό,τι αντιαισθητικό έχουμε πάνω μας”. Πάρε, λοιπόν, τις αντιαισθητικές πανάδες μου. Ορόσημο για τη γέννηση της κόρης μου!” τόνισε στο Instagram.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight