Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες Μέλισσες: «Αναστέναξε» το Twitter από τις ερωτικές σκηνές Ελένης και Λάμπρου

Άγριες Μέλισσες: «Αναστέναξε» το Twitter...

Πλησιάζει το φινάλε

Λίγο πριν το φινάλε οι Άγριες Μέλισσες καθηλώνουν όλο και πιο πολύ με την πλοκή να κορυφώνεται τους ηθοποιούς και όλο το team να δίνει τον καλύτερο εαυτό του για ένα ακόμια πιο υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα. Στο χθεσινό επεισόδιο ξεχώρισαν πολλές σκηνές μεταξύ των οποίων η ερωτική σκηνή της Λενιώς και του Λάμπρου, με αποτέλεσμα να στηθεί "πάρτι" στο τουίτερ.

Ωστόσο ιδιαίτερες αναφορές έγιναν και στην αγκαλιά του Κωνσταντή στον θείο του Μιλιτιάδη ενώ συγκίνησε και καθήλωσε η Πατρινή Έλλη Τρίγκου ως Ασημίνα,  στη σκηνή με τον πρώην πεθερό της, στο σπίτο των Σεβαστών.

Η Έλλη κέρδισε το κοινό με το υποκριτικό της ταλέντο. Ψύχραιμη στάθηκε απέναντι στον Δούκα, αντιμετώπισε την οργή της Μυρσίνης η οποία την χαστούκισε ανελέητα και είπε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς όμως να καταφέρει να αποσπάει την ομολογία του πρώην πεθερού της.

Το Twitter πήρε φωτιά και από την αρχή του επεισοδίου οι χρήστες με τα σχόλιά τους αποθέωσαν την σειρά και όλους τους πρωταγωνιστές. Πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στην… καυτή ερωτική σκηνή της Ελένης και του Λάμπρου. Το ζευγάρι παθιασμένο έκανε έρωτα σαν να είναι η τελευταία του φορά. Η αγκαλιά του Κωνσταντή στον Μιλτιάδη και το τετ α τετ Ανέτ - Δόμνας ξεχώρισαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο...

Το Διαφάνι καίγεται…

Το αποψινό επεισόδιο αναμένεται να είναι συγκλονιστικό. Ποιος θα σωθεί; Ποιος θα καεί ζωντανός από τη λύσσα της Μυρσίνης για εκδίκηση;

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπήκε σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight