Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θωμάς Μηλιόρδος: Tι λέει για τα χτυπήματα στον αγώνα του αδερφού του, με τον Τάσο Μπερδέση

Θωμάς Μηλιόρδος: Tι λέει για τα χτυπήματ...

Ο Μπερδέσης και ο διαιτητής στο εφετείο αθωώθηκαν

Συγκλονίζει ο αδελφός του Θανάση Μηλιόρδου που πριν από 21 χρόνια έχασε τη ζωή του πάνω στο ριγκ σε αγώνα με τον Τάσο Μπερδέση, ο οποίος  εκτελέστηκε το πρωί της Δευτέρας 31/05/2021 στη Βάρη.

Ο Θωμάς Μηλιόρδος, αδελφός του θύματος ήταν ο τελευταίος που εκείνη τη τραγική ημέρα είδε για τελευταία φορά ζωντανό τον Θανάση πριν ανέβει στο ρινγκ για τον αγώνα που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο 2000.

Ο Θωμάς, πήγε στο στάδιο στη θέση «Τόφαλος» της Πάτρας για να παραλάβει τη συσκευή του δικού του κινητού τηλέφωνου που από λάθος την είχε πάρει ο Θανάσης στη βιασύνη του για τον αγώνα. Όμως δεν κάθισε να παρακολουθήσει τον αγώνα γιατί ήταν φιλικός.

 
Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο Θωμάς Μηλιόρδος, ο πυγμάχος αλλά και ο διαιτητής του αγώνα πρωτόδικα τιμωρήθηκε με τριετή φυλάκιση με αναστολή, όμως στο εφετείο αθωώθηκαν. 

Η οικογένεια προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, αλλά απ’ ένα σημείο και μετά απογοητεύτηκε και απ’ αυτόν τον πολύχρονο δικαστικό αγώνα.

 

Μάλιστα ο αδελφός του 18χρονου υποστηρίζει πως η ομοσπονδία πυγμαχίας «αγωνίστηκε» με στρατιά δικηγόρων για να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι καθώς δεν ήθελαν να «αμαυρωθεί» η εικόνα του αθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπερδέσης υποστήριζε πως ενώ εκείνος έκανε λάθος και έπληξε στον αυχένα τον 18χρονο Θανάση, «έφταιξε» ο διαιτητής που δεν τον σταμάτησε έγκαιρα …

Ακούστε τι είπε ο αδερφός του άτυχου πυγμάχου

πηγή newsit.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις