Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη βάζει φωτιά και σπέρνει τον θάνατο στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη βάζει φωτιά κ...

Θέλει να κάψει ζωντανές τις Σταμίρη

Οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνονται σε λίγες μέρες και οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια θα είναι συγκλονιστικές. Ο θάνατος του Σέργιου Σεβαστού από τα χέρια των τριών αδελφών Σταμίρη άλλαξε για πάντα τη ζωή τους…

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό My Tv, στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς συμβαίνει κάτι που αναμένεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο εκδίκησης και αίματος. Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Σέργιος έφυγε από τα χέρια και των τριών αδελφών Σταμίρη και είναι σοκαρισμένη. Διαβάζει το βιβλίο του Νικηφόρου και ανακαλύπτει όλη την αλήθεια. Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όρια τους.

Η Μυρσίνη αποφασίζει να μη ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της, αλλά να κινηθεί στα σκοτάδια καταστώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκησή της. Δεν της αρκεί που η Ελένη μπήκε φυλακή και βασανίστηκε. Θέλει να πληρώσουν και οι τρεις με την ίδια τους τη ζωή για τον φόνο του Σέργιου και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η υγεία του Δούκα επιδεινώνεται και αυτό φρενάρει για λίγο τα σχέδια της.

Η Μυρσίνη αποφασίζει να συσπειρωθεί με τον άντρα της και του αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια όσα έμαθε για τον φόνο του πρωτότοκου γιου τους. Ο Δούκας θολώνει από μίσος για τις τρεις αδερφές και ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή μαθαίνουν πως οι γονείς τους γνωρίζουν πια την αλήθεια. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης και του Δούκα και στέλνουν τον Σέργιο στην Λάρισα για λίγες μέρες, για να είναι ασφαλής.

Οι επόμενες μέρες θα είναι μαρτυρικές… Η Μυρσίνη έχοντας στο πλευρό της τον Μελέτη αρχίζουν την εκδίκησή τους. Βάζουν φωτιά θέλοντας να κάψουν ζωντανές τις αδερφές Σταμίρη, χωρίς να μπορούν να φανταστούν τις τραγικές συνέπειες της πράξης τους. Η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι και κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος και το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του… Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος, καθώς κάποιος αφήνει την τελευταία του πνοή εξαιτίας της εκδικητικής μανίας της Μυρσίνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight