Θλίψη στο δικηγορικό κόσμο της Πάτρας
Θλίψη στον νομικό κόσμο της Πάτρας προκάλεσε η απώλεια του εν ενεργεία Πατρινού δικηγόρου Βασίλη Κων. Χρονόπουλου σε ηλικία 67 ετών.
Ήταν πτυχιούχος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διορίστηκε δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Πατρών, ενεγράφη στον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών στις 30/05/1989, ενώ προήχθη στο Εφετείο στις 08/09/1993. Ασκήθηκε στον αείμνηστο δικηγόρο Πατρών Ανδρέα Κακογιάννη κατά το χρονικό διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου του 1987 έως και τις 22 Μαρτίου του 1989.
Εν συνεχεία, συνεργάστηκε με τον δικηγόρο Γιάννη Παπαναστασόπουλο και για 36 ολόκληρα χρόνια μοιράστηκαν όχι μόνο το ίδιο το γραφείο αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους. Είχε ειδικευθεί στο εργατικό δίκαιο και στα τροχαία.
Βαρύ το πένθος για την οικογένειά του, την σύζυγο και τα δύο τους παιδιά. Ο Βασίλης Χρονόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή με πολλαπλά προβλήματα, αδιευκρίνιστα μέχρις στιγμής. Γι’ αυτό το λόγο η οικογένειά του, δια του συνηγόρου της Γ. Παπαναστασόπουλου αιτήθηκε να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα γίνει σήμερα από την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.
Ο εκλιπών νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» ενώ στις 19 Μαρτίου 2021 υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση σε διαγνωστικό κέντρο των Αθηνών.
Οι δικοί του άνθρωποι, φίλοι και συνάδελφοι θα του απευθύνουν σήμερα (στις 5 μ.μ.) το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών.
*φωτογραφία και στοιχεία από εφημερίδα "Γνώμη"
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










