Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη και συγκίνηση για τον 58χρονο Φίλιππο Κωνσταντινόπουλο

Πάτρα: Θλίψη και συγκίνηση για τον 58χρο...

Έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την Κυριακή το απόγευμα στα Ζαρουχλέικα

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι ο 58χρονος Φίλιππος Κωνσταντινόπουλος έφυγε από τη ζωή απρόοπτα από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη το απόγευμα της Κυριακής 16 Μαΐου 2021 στα Ζαρουχλέικα.

Ο άτυχος συμπολίτης ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Πρόλαβε να ειδοποιήσει την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στο σημείο, ωστόσο ο 58χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Ο Φίλιππος Κωνσταντινόπουλος εργαζόταν στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας στα τεχνικά έργα. Ήταν ένας καλός και ευσυνείδητος υπάλληλος, ένας ευγενής άνθρωπος, πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 24 και 18 ετών, της Κατερίνας και της Ζωής. Είχε μία αδελφή, την Αφροδίτη Κωνσταντινοπούλου σύζυγο του Μάκη Νικολόπουλου, η οποία εργάζεται ως λογίστρια – φοροτεχνικός.

Η είδηση σκόρπισε μεγάλη θλίψη και συγκίνηση καθώς ο Φίλιππος Κωνσταντινόπουλος ήταν ακόμα νέος και είχε πολλά να προσφέρει στη δουλειά και στους οικείους του. Ήταν ένας ήρεμος και πράος άνθρωπος, ένας αγωνιστής ζωής. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο εκλιπών ήταν και σπουδαστής αυτό το διάστημα στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Συντετριμμένοι είναι τα αδέλφια του Αφροδίτη και Μάκης και απαρηγόρητοι οι γονείς του Βαγγέλης και Κατερίνα.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 στις 5 το απόγευμα στον ιερό ναό Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών στη Λεύκα όπου και θα ταφεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις