Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σοκαρισμένος ο Άλεξ Ροντρίγκεζ από τις φήμες επανένωσης των «Μπένιφερ»

Σοκαρισμένος ο Άλεξ Ροντρίγκεζ από τις φ...

Ο παιδικός φίλος του Μπεν Άφλεκ, Matt Damon μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Today», σχολίασε με νόημα "Ελπίζω να είναι αλήθεια, θα ήταν φανταστικό"

Ο τέως αρραβωνιαστικός της λατίνας ποπ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, Άλεξ Ροντρίγκεζ δηλώνει «σοκαρισμένος» που η Λόπεζ έχει προχωρήσει τη ζωή της, σύμφωνα με πηγή του «E! Online». «Πίστευε πραγματικά ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει η σχέση τους και να επανασυνδεθούν», αναφέρει η πηγή. Ωστόσο, φαίνεται ότι η 51χρονη Λόπεζ κρατάει τον τέως αρραβωνιαστικό της σε απόσταση.

O Άλεξ Ροντρίγκεζ προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Λόπεζ. Μίλησαν για λίγο και ο Ροντρίγκεζ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του λέγοντας, πόσο «αναστατωμένος είναι» αποκάλυψε η πηγή. Παρά την προσπάθεια του, η σούπερ σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου φαίνεται να είναι σίγουρη πως όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους. «Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ενδιαφέρεται να τα ξαναβρεί με τον Άλεξ. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της», αναφέρει η πηγή.

Με τις φήμες να θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ να βρίσκεται ήδη σε σχέση με τον πρώην αγαπημένο της, τον 48χρονο ηθοποιό Μπεν Άφλεκ, πρόσωπο από το περιβάλλον της τέως συζύγου του ηθοποιού, Τζένιφερ Γκάρνερ αναφέρει στο E! ότι «προσπαθεί να ζήσει τη ζωή της και να μεγαλώσει τα παιδιά της και το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να ασχολείται με την ερωτική ζωή του Μπεν». Να θυμίσουμε πως η 51χρονη Λόπεζ και ο 48χρονος Μπεν Άφλεκ που πριν χρόνια τη δεκαετία του 2000 είχαν δεσμό με μεγάλη μάλιστα δημοσιότητα στα μίντια συχνά αρνητική, εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να κάνουν βόλτα με τζιπ σε χειμερινό θέρετρο στη Μοντάνα των ΗΠΑ όπου ο 48χρονος διαθέτει σαλέ.

Στο μεταξύ ο  παιδικός φίλος του ηθοποιού, Matt Damon (οι δυο τους έχουν κερδίσει Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου στην απονομή του 1998 για το φιλμ «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ») μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Today», ρωτήθηκε για τις φήμες επανασύνδεσης των Jennifer Lopez και Ben Affleck. Αρχικά ο 50χρονος Ντέιμον προσπάθησε να αποφύγει με μαεστρία τις ερωτήσεις των παρουσιαστριών, λέγοντας πως δε γνωρίζει τίποτα για το γεγονός, παρά παρακολουθεί τις εξελίξεις όπως όλοι οι υπόλοιποι. Μάλιστα στην ερώτηση αν του αρέσουν σαν ζευγάρι, ο ηθοποιός απήντησε: «δεν υπάρχει αρκετό ποτό στον κόσμο για να με κάνετε να πω κάτι γι'αυτό», όμως συνέχισε πως ενώ δε γνωρίζει κάτι για το θέμα, αγαπάει πολύ και τους δύο.

«Ελπίζω να είναι αλήθεια. Θα ήταν φανταστικό», εξομολογήθηκε με νόημα ο Damon.

Ο Μπεν Άφλεκ που είχε κάποια προβλήματα με το αλκοόλ έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγο του, την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ τρία παιδιά, τον Σάμουελ την Βάιολετ και την Σεραφίνα. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2005 και χώρισαν το 2015.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, πιθανότατα, είναι πρόθυμη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Μπεν Άφλεκ. Πηγές αναφέρουν στο TMZ, ότι το «ζευγάρι επικοινωνούσε μέσω email από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στην Δομινικανή Δημοκρατία για τα γυρίσματα της ρομαντικής ταινίας "Shotgun Wedding"». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα μηνύματα του Άφλεκ ήταν ρομαντικά και άγγιξαν την σταρ. Εκείνο το διάστημα ο Mπεν Άφλεκ συμμετείχε στα γυρίσματα της νέας δραματικής ταινίας του Τζορτζ Κλούνεϊ «The Tender Bar».

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ, γνωστοί και ως «Μπένιφερ» («Bennifer») από τα σκανδαλοθηρικά μίντια, έχουν προκαλέσει σοβαρές εικασίες σχετικά με το αν είναι και πάλι μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός της βρετανικής «Daily Mail» έφερε στην δημοσιότητα την απόδραση τους στο Yellowstone Club στη Μοντάνα για σκι. Στις επίμαχες φωτογραφίες διακρίνεται ο Μπεν και η Τζένιφερ να αποβιβάζονται από ιδιωτικό τζετ.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight