Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μετέτρεψαν την Ηρώων Πολυτεχνείου σε πίστα skateboard- Παίζουν με τη ζωή τους και σοκάρουν- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μετέτρεψαν την Ηρώων Πολυτεχνείου...

Ελλείψει μιας σχετικής ασφαλούς πίστας

Επικίνδυνες διαστάσεις έχει πάρει πλέον στην Πάτρα η νέα μόδα μερίδας νεαρών να κάνουν skateboard όπου βρουν, ακόμα και στη μέση πολυσύχναστων δρόμων της πόλης.

Ελλείψει μιας πίστας σκέιτ την οποία συζητούμε στην αχαϊκή πρωτεύουσα επί σειρά ετών χωρίς όμως καμία δημοτική Αρχή να την έχει υλοποιήσει, πολλά παιδιά επιδίδονται στην αγαπημένη τους δραστηριότητα ανεξέλεγκτα σχεδόν παντού.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που εξασφάλισε το thebest.gr και καταγράφτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Ηρώων Πολυτεχνείου, μπροστά από τον σταθμό Π. Κανελλόπουλου. Μια μικρή ομάδα νεαρών έκανε skateboard κάθετα στον δρόμο την ώρα που από το σημείο περνούσαν συνεχώς αυτοκίνητα, ορισμένα μάλιστα και με αυξημένη ταχύτητα.

Μάλιστα όπως αναφέρουν συμπολίτες οδηγοί στο thebest.gr, κάποιες φορές τα παιδιά, ακουμπάνε τα διερχόμενα Ι.Χ. και κινούνται παράλληλα με την πορεία των οχημάτων. 

Ο κίνδυνος ενός σοβαρού ατυχήματος είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Το περιστατικό τράβηξε την προσοχή συμπολιτών οι οποίοι το κατέγραψαν στέλνοντας το σχετικό υλικό στο thebest.gr με την ελπίδα ότι η δημοσιοποίηση του θέματος θα αποτρέψει την συνέχιση του φαινομένου.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις