Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Zara beauty line: Soft ή runway, με vegan φόρμουλες και no animal testing

Zara beauty line: Soft ή runway, με vega...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μακιγιάζ για όλες τις φυλές, όλα τα γούστα και με οικολογικό πνεύμα εγκαινιάζουν τα πολυσύχναστα ισπανικά multistores

Για πρώτη φορά, από αυτό το μήνα, τα αγαπημένα πολυκαταστήματα Zara λανσάρουν ολοκληρωμένη σειρά ομορφιάς. Μια συλλογή που προέκυψε από τη συνεργασία τους με την ονομαστή make-up artist Diane Kendal, διάσημη από τα shows των οίκων Marc Jacobs, Proenza Schouler, Tory Burch, Tom Ford. Όπως δήλωσε στη Vogue η Zara beauty director Eva Lopez, ο στόχος ήταν πολύ απλός, το inclusivity. «Η φιλοδοξία μας ήταν να δημιουργήσουμε μια συλλογή που θα θέλουν όλοι, ανεξάρτητα από το φύλο, τον τόνο της επιδερμίδα τους, την ηλικία τους, το προσωπικό στυλ. Όποιος αναζητά κλασικά και soft μακιγιάζ, μπορεί να βρει τα ιδανικά προϊόντα, όπως και όποιος πειραματίζεται περισσότερο με τα χρώματα».

 

Αναζητήστε λοιπόν κραγιόν σε όλες τις υφές, βερνίκια νυχιών σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, highlighters και σκιές ματιών, όλα από vegan φόρμουλες που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Τη beauty line συμπληρώνουν επίσης τα απαραίτητα πινέλα, για όλες τις ανάγκες. Στην πρώτη καμπάνια της σειράς, ονόματα όπως Craig McDean, David Sims, Fabien Baron, Marilyn Minter, Mario Sorrenti, Nadine Ijewere, Oliver Hadlee Pearch, Steven Meisel, και Zoë Ghertner, που συνεργάστηκαν με την Diane Kendal  για να αναδείξουν έναν κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες. «Μετά την πανδημία, το κοινό θα θέλει όλο και πιο πολύ να παίξει με μακιγιάζ και χρώματα», προβλέπει η διάσημη make-up artist που ψηφίζει ως αγαπημένο της προϊόν τις διπλές σκιές, οι οποίες μπορούν να ενωθούν για ένα ιδιαίτερο blend.

 *H συλλογή Zara beauty θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά από τις 12 Μαΐου στο www.zara.com/gr. Οι τιμές κυμαίνονται από 5 – 26 ευρώ, μπορείτε να πετύχετε από το πιο απλό, φυσικό μακιγιάζ μέχρι τα πιο εξεζητημένα runway looks.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View