Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Επανέκδοση του «A Bigger Bang: Live On Copacabana Beach» των Rolling Stones

Επανέκδοση του «A Bigger Bang: Live On C...

Το σώου τους στην Copacabana Beach του Ρίο ντε Τζανέιρο ήταν συναυλία χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα το πλήθος που την παρακολούθησε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα

Στις 9 Ιουλίου 2021 θα κυκλοφορήσει εμπλουτισμένη επανέκδοση της φημισμένης συναυλίας που έδωσαν το 2006 οι θρυλικοί Rolling Stones στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Αν και το μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας έχει κυκλοφορήσει ως μέρος του box set (4 DVDs) του 2007 The Biggest Bang, η επανέκδοση - η οποία, κατά πώς λέει το συγκρότημα, είναι «remixed, re-edited and remastered» - περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια που δεν υπάρχουν στην αρχική έκδοση: τα «Tumbling Dice», «Oh No, Not You Again», «This Place Is Empty» και «Sympathy for the Devil».

Το A Bigger Bang: Live On Copacabana Beach θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδοχές: Blu-ray/ δύο CD, τρία LP, deluxe έκδοση δύο CD/ δύο DVD και άλλες.

Το show στην Copacabana Beach ήταν συναυλία χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα το πλήθος που την παρακολούθησε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποτέ.

«Όχι ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι στο να παίζουμε σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα show στον πλανήτη, αλλά πρέπει να πω ότι το Ρίο ήταν το κάτι άλλο» είπε για το show o Keith Richards. «Ήταν εκπληκτικό» πρόσθεσε ο Mick Jagger. «Ήταν πραγματικά καλό κοινό. Ξέρουν πώς να ευχαριστιούνται, σ' αυτές τις περιπτώσεις».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture