Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ιερέας – αρνητής του κορωνοϊού

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ιερέας – αρνητής τ...

Όταν πριν από έναν μήνα νόσησε, άρχισε να τηρεί πιστά τα μέτρα προστασίας αλλά η μάχη με τον ιό, αποδείχθηκε άνιση

Μετά από μάχη ενός μήνα με τον κορωνοϊό άφησε την τελευταία πνοή του ο 66χρονος ιερέας που λειτουργούσε για περισσότερα από 40 χρόνια σε εκκλησία του Χορτιάτη.Όταν συνειδητοποίησε την επικινδυνότητα του κορονοϊού είχε δυστυχώς ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του.

Ο πατέρας Χαράλαμπος, που όπως είπε στο LIVE NEWS η πρεσβυτέρα του, αμφέβαλε και δεν τηρούσε πιστά τα μέτρα προστασίας, νόσησε και έναν μήνα μετά άφησε την τελευταία του πνοή. Η ίδια βγήκε νικήτρια από τη μάχη του κορονοϊού… Οι εικόνες συνωστισμού στην κηδεία του, οι εξομολογήσεις πιστών και τα λόγια της γυναίκας που χάραξε μαζί του μια πορεία ζωής, συνεχίζουν να δίνουν τροφή για σχόλια και συζητήσεις.

 
Ο πατέρας Χαράλαμπος που λειτουργούσε για σχεδόν 40 χρόνια στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Χορτιάτη, δεν ανήκε στην κατηγορία των ακραίων αρνητών. Ο ίδιος μπορεί να μη φορούσε μάσκα ποτέ στην εκκλησία, αλλά ποτέ δεν έφτασε στο σημείο να διώχνει όσους πιστούς έκαναν το αντίθετο.
Οι κινήσεις και η φιλοσοφία του ιερέα τους μήνες της πανδημίας, είχαν προκαλέσει κατά διαστήματα προβληματισμό. Κάτοικοι της περιοχής τονίζουν πως ο 66χρονος επηρέασε πολλούς με τη στάση του.

Όταν πριν από έναν μήνα νόσησε, άρχισε να τηρεί πιστά τα μέτρα προστασίας αλλά η μάχη με τον ιό, αποδείχθηκε άνιση.

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις