Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον εισαγγελέα ο 22χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Στον εισαγγελέα ο 22χρονος που κατηγορεί...

Η επίθεση έγινε γνωστή από το θύμα μέσα από τα social media

Eνώπιον του εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην σχολή Ευελπίδων θα οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 22χρονος φοιτητής που συνελήφθη την Πέμπτη, 6 Μαιου, ύστερα από καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας ότι την ακολούθησε με το μόριό του εκτός παντελονιού μέχρι έξω από την πόρτα της στη Νέα Σμύρνη. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.


Οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο νεαρός βρίσκεται πίσω από άλλες τέσσερις επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στο κέντρο της Αθήνας και στην Ακρόπολη. 

Τι είπαν ο πατέρας και ο δικηγόρος του 22χρονου

Ο πατέρας του 22χρονου λίγη ώρα μετά τη σύλληψή μίλησε στο Star λέγοντας: «το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι». Ακολούθως, ο πατέρας του 22χρονου επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 22χρονου δήλωσε από την πλευρά του: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις