Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ γιατί άλλαξαν σπίτι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

ΔΕΙΤΕ γιατί άλλαξαν σπίτι ο Σάκης Τανιμα...

ΒΙΝΤΕΟ...

Σε ένα σπίτι μέσα στη φύση κατοικούν τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ερωτευμένο ζευγάρι άφησε για λίγο το υπέροχο σπίτι του στο Κολωνάκι και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του γνωστού παρουσιαστή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι οικοδεσπότης της “Φάρμας” και αυτό το διάστημα έχει εντατικά γυρίσματα, μιας και οδεύουν σιγά – σιγά προς το φινάλε του παιχνιδιού. Μπορεί εμείς αύριο (7/5) να παρακολουθήσουμε την είσοδο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο παιχνίδι, όμως τα γυρίσματα είναι αρκετά μπροστά σε σχέση με τα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση. 

Δεδομένου, λοιπόν, ότι η “Φάρμα” βρίσκεται στο Καπανδρίτι, ο Σάκης Τανιμανίδης περνάει πολλές ώρες στο δρόμο, αφήνοντας μόνη στο σπίτι τη Χριστίνα Μπόμπα. Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να μείνουν για λίγο σε αυτό το σπίτι, προκειμένου ο παρουσιαστής να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αγαπημένη του αλλά και στο χώρο της δουλειάς του.

Την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Μάλιστα, η μέλλουσα μανούλα μας έδειξε και την εντυπωσιακή θέα από την αυλή της.

ΔEITE το βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight