Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς πάνε από δουλειά τα εμπορικά της Πάτρας- Εορταστικό ωράριο στην αγορά

Πώς πάνε από δουλειά τα εμπορικά της Πάτ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Υποτονική είναι η αγοραστική κίνηση στην πασχαλινή αγορά της Πάτρας,  ωστόσο ο εμπορικός κόσμος περιμένει άμεσα βελτίωση.

Υποτονική είναι η αγοραστική κίνηση στην πασχαλινή αγορά της Πάτρας,  ωστόσο ο εμπορικός κόσμος περιμένει άμεσα βελτίωση. Αυτό επισημαίνει μιλώντας στο thebest.gr o Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Κώστας Ζαφειρόπουλος. Όπως εξήγησε, τόσο την Κυριακή των Βαΐων όσο και τη Μεγάλη Δευτέρα το αγοραστικό ενδιαφέρον ήταν μικρό, εκτιμά όμως ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες ενδεχομένως και από σήμερα, η εικόνα θα βελτιωθεί.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος αποδίδει το περιορισμένο μέχρι στιγμής ενδιαφέρον των καταναλωτών, στην υπάρχουσα συγκυρία, με αποτέλεσμα κάποιοι όπως εξηγεί να κάνουν οικονομία "δυνάμεων", ενώ ακόμα δεν έχουν καταβληθεί όλα τα χρήματα που δικαιούνται να εισπράξουν καταναλωτές. Από την άλλη υπάρχει μια μερίδα που φοβάται και περιορίζει τις μετακινήσεις κι αυτοί κατά κύριο λόγο είναι άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ενώ αναφέρει πως η διαδικασία των μηνυμάτων και ο ορισμός ραντεβού λειτουργεί αποτρεπτικά για τους καταναλωτές.

"Η διαδικασία των sms πρέπει να σταματήσει" αναφέρει. Ως προς τις τιμές τονίζει πως ειδικά σε ρούχα και παπούτσια υπάρχουν πολλές προσφορές και γενικότερα καλές τιμές και επάρκεια εμπορευμάτων στην αγορά της πόλης. "Η αγορά της Πάτρας είναι δυνατή και πιστεύουμε ότι το ενδιαφέρον των καταναλωτών θ' αυξηθεί και θα προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα".

ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών προτείνει το ακόλουθο εορταστικό ωράριο:

Κυριακή των Βαϊων 
11:00 – 18:00
 
Μ. Δευτέρα
9:00 – 14:00
17:00 – 20:00
Μ. Τρίτη
9:00 – 14:00
17:00 – 20:00
Μ. Τετάρτη
9:00 – 20:00
 
Μ. Πέμπτη
9:00 – 20:00
 
Μ. Παρασκευή
13:00 – 19:00
 
Μ. Σάββατο
9:00 – 16:00
 
Κυριακή του Πάσχα
ΚΛΕΙΣΤΑ
 
Δευτέρα του Πάσχα
ΚΛΕΙΣΤΑ
 
Τρίτη του Πάσχα
ΚΛΕΙΣΤΑ (Μεταφορά Πρωτομαγιάς)
 
 Το ωράριο αυτό προτείνεται με την επιφύλαξη αλλαγών λόγω κυβερνητικών αποφάσεων. "Καλούμε τους καταναλωτές με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης να κάνουν τις αγορές τους στο ασφαλές περιβάλλον των τοπικών καταστημάτων, σημειώνει ο Σύλλογος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις